2024. április 20., szombat

Kislányt molesztált az üzletközpontban

Egy belgrádi üzletközpontban, tegnap este 19 óra körül igazi drámai jeleneteknek lehettek tanúi a vásárlók, ugyanis egy idős férfi megpróbált molesztálni egy tíz éves kislányt – írja a B92 hírportál.

A férfi behúzta a kislányt egy illemhelyre, de szerencsére a nővére látta az esetet. A rendőrséget azonnal kihívták a helyszínre, akik az egész üzletközpont területét lezárták. Ezt követően elfogták a tettest, akit a feldühödött szűlők megtámadtak, ezért a rendőröknek a felvonón kellett leszállítaniuk a garázsba.

Sajtóértesülések szerint a támadást sok kisgyermek és szülő látta, akik mindennap ellátogatnak az üzletközpontba, amelyben játszóház és biztonsági szolgálat is található. A rendőrség tájékoztatása szerint az eset kivizsgálása folyamatban van.

A sajtó információi szerint a biztonsági kamerák rögzítették a pillanatot, amikor az idős férfi bevonszolta a kislányt az illemhelyre, majd amikor elhagyta azt. Ennek köszönhetően pedig sikerült azonosítani a férfit.

Meg nem erősített információk szerint a tettes biztonsági őrre hasonlító ruhában volt, valószínűleg ez téveszthette meg a kislányt, aki először hallgatott rá, és elindult vele.