2024. április 25., csütörtök

Rács mögé került a Pink Panter bűnszervezet néhány tagja

A podgoricai rendőrség letartóztatta Goran Milašinovićot, a Pink Panter nevű rablószervezet tagját, valamint annak barátját, Ivan Čarapićot is - írja a Blic hírportál.

A rendőrségi hivatal közleménye szerint Milašinovićot és annak barátját a podgoricai Mareza városrészben fogták el, egy étterem közelében.

Milašinović korábban megfenyegette volt feleségét, Enát és annak sógorát, T. S.-t, akikkel a Mareza városrészben lévő étteremnél találkozott.

Az egyik szemtanú elmondása szerint a volt házaspár az étterem előtti parkolóban találkoztak, majd Milašinović sértegetni kezdte Enát, ezt követően pedig a haját is meghúzta.

A volt házaspár két hónappal ezelőtt a bíróság elé is került, amikor az ügyésznek Ena Milašinović azt nyilatkozta, hogy féltékenységből felgyújtotta férjének lakását és nagyobb anyagi kárt okozott neki.

Milašinović a Pink Panter nevű bűnszervezethez is kötődik, amelynek tagjai világhírű rablásaikról ismeretesek. Ciprus néhány évvel ezelőtt vörös elfogadóparancsot adott ki, egy ékszerüzlet kirablása miatt, de Montenegró nem adta ki, mivel nincs szerződése a nevezett országgal.

Négy évvel ezelőtt kirabolta az Első Bank beranei fiókját is. A volt felesége, Ena, Goran Soković lánya, aki Darko Šarić drogbandájának tagja.