2024. április 23., kedd

Hogyan tarthatunk esküvőket?

A kormánynak továbbított intézkedési tervben az érintettek javaslatokat tettek arra vonatkozóan, hogy a kongresszusokat, fogadásokat, ünnepségeket és az esküvőket milyen formában tarthassák meg, írja a B92.

„Szerintem esküvőket lehet szervezni Szerbiában", mondta Boško Bubanja, a rendezvényipar képviselőit tömörítő egyesület elnöke a Prva televízió műsorában.

 „Nem vagyunk elégedettek az előírásokkal, de ha azt figyelembe vesszük, hogy az elmúlt 13 hónapban lakat volt az ajtónkon, minden intézkedés pozitív jelnek számít", mondta, hozzátéve, hogy javaslataikat orvosokkal együttműködve dolgozták ki.

A gratuláció nem kell, hogy puszival történjen, a vendégek megközelíthetik az ifjú párt, ajándékokat adhatnak át, fényképezkedhetnek velük, aztán visszatérhetnek a helyükre. A korlátozás az, hogy egy asztalnál egy család ülhet – ez egyébként is így volt, magyarázta Bubanja, hozzátéve, korábban a vendégek számát 30-ra korlátozták, ők a terem méreteire összpontosítottak, négy négyzetméterre egy vendég, azaz asztalonként öt jut.