2024. március 29., péntek
ZOMBOR

Autós gyerekülések ajándékba

Zombor közlekedésbiztonsági tanácsa jóvoltából Antonio Ratković, Zombor polgármestere kedden 100 autós gyerekülést adott át 2020-ban és 2021-ben született gyermekeknek. A közlekedésbiztonsági tanács bejelentése szerint hamarosan további 100 autós gyerekülést osztanak ki a legfiatalabb polgároknak is.

A 2020-ban és 2021-ben született gyermekek szülei, gondviselői az autosedista@sombor.rs e-mail-címen jelentkezhetnek az ajándék autósülésért. Az elküldött e-mailnek tartalmaznia kell a szülő vagy gondviselő nevét, vezetéknevét, lakcímét, telefonszámát, valamint a gyermek születési dátumát. Az ingyenes autósülés megszerzésének feltétele az, ha a gyermek 2020-ban vagy 2021-ben született, illetve Zombor város területén él.

A jelentkezési határidő április 9-én délben zárul. Az első 100 szülő, aki megfelel a fenti feltételeknek, értesítést kap az autósülés átvételének helyéről és idejéről. Az ülések megvásárlását Zombor közlekedésbiztonsági tanácsa állta a szabályszegő sofőrök bírságaiból, valamint a tanács által végzett egyéb tevékenységek által.