2024. március 28., csütörtök

Ezen a héten forgatják a Friends Reuniont

Ezen a héten forgatják a Friends Reuniont, április 15-től pedig újra elérhető lesz a teljes sorozat az HBO GO felületén.

Bár már több mint huszonhat év telt el azóta, hogy műsorra tűzték a Jóbarátok első epizódját, és tizenhét azóta, hogy befejeződött a sorozat, Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler és Ross története iránt még mindig hatalmas az érdeklődés.

Áprilisra a Jóbarátok-rajongóknak két jó hír is jut: az egyik, hogy a sorozat a jövő héttől elérhető lesz az HBO GO-n, a másik pedig, hogy a héten már forgatják a Friends Reuniont, amiben visszatérnek a szereplők, hogy kiderüljön, mi történt velük a sorozat befejezése óta.

Az utóbbi időben több könyv is megjelent a Jóbarátokról, mi Saul Austerlitz kötetét ajánljuk a témában, A Jóbarátok-generációt. Az újságíró nem kisebb feladatba vágta a fejszéjét, minthogy megírja a sorozat történetét. De nemcsak azt, hogy a főszereplőket alakító színészek hogyan váltak világsztárokká, hanem azt is, kik voltak az ötletgazdái a hat barát történetének, hogyan dolgoztak a forgatókönyvírók éjt nappallá téve a poénokon, kik ültek a rendezői székben, és mi lehetett a titka a nem szűnő sikereknek.