2024. március 29., péntek
HOROSZKÓP

Áprilisi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, amely az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születés pontos idejéből). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.
Végre szép fényszöggel örvendeztet meg bennünket a Jupiter és a Mars, főleg a hónap közepén várhatunk bizonyos győzelmeket, föllélegzést, kedvező jogi határozatokat. Többet és messzebbre utazhatunk, jobban kereshetünk, visszaállhat az optimizmus.

Kos (március 21. – április 20.)
Nagyon kedvező ez a hónap az ön számára, használja ki maximálisan. Győzelem, siker, lendület, fölveszi a régi formáját. Most tegye meg a fontos lépéseket, az egész hónap jó erre, főleg pedig a hónap közepe. Utazásra is kedvező a helyzet, valamint iratok rendezésére, megbeszélésekre. Céljait megvalósíthatja, s a baráti kapcsolatai is örömöt hoznak.

Bika (április 21. – május 20.)
A hónap első fele lelki tevékenységekre ideális, angyali segítségre és jövendőmondó álmokra számíthat. A hónap közepe a karrier, a pénz, a hírnév javítására lesz alkalmas. A hónap végén pedig a megjelenése lesz aktuális, megszépíti magát, az egészségi állapota terén is kedvező eredményeket érhet el. Sikere lesz családjával kapcsolatban is, és utazhat is.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Az ön jegyében több szép fényszög jön most létre a Mars segítségével. Tehát bármit elkezdhet, vagy befejezhet, mert minden sikerrel jár. Főleg a hivatalos ügyek, a nagy tudású egyének, a külföld és az unokák tudnak örömöt szerezni. A nyugdíjjal, fizetéssel vagy nyereménnyel kapcsolatos dolgok, a baráti kör és a meghitt dolgok is fokozni fogják boldogságát.

Rák (június 22. – július 22.)
Végre föllélegezhet! Mások kiállnak ön mellett, minden téren tapasztalhatja most ezt. A párja is örömöt okoz, vagy pedig ajándékkal lepi meg. Ez az időszak ideális arra, hogy a munkájában elismerést szerezzen, hogy javuljon hírneve és életszínvonala is. Titkos ügyei is sikerrel járnak, s az égiektől segítséget is kap.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)
A hónap közepe kedvez a párkapcsolatban, ám a hónap vége felé egy régi partner vagy egy régi probléma elszomorítja egy kicsit. Sikere lesz a hivatalos ügyekkel kapcsolatban, valamint a törvénnyel és külfölddel vagy a külföldiekkel kapcsolatban is. Minden egyesületben sikere lehet, s ha ki akar tűnni, most megteheti. Baráti köre is támogatni fogja.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)
Egy titok vagy csalódás, esetleg aggódás várható a párkapcsolat terén. Más kapcsán sikeresnek mondható ez a hónap. Főleg az egészséggel és a munkával kapcsolatban várhat javulást. Ha most elkezd egy kúrát, az igen hasznos lesz. A munkában legyen nagyon szorgalmas, mert ez egy fontos időszak, most kell kiharcolni, amit szeretne.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)
Kitűnő a helyzet a párkapcsolatban, ezt élvezze is ki. Bármilyen nagyobb lépést szeretne megtenni vagy nagyobb dolgot megbeszélni a kettőjük kapcsolatában, arra most jött el az idő. Az egészsége nem a legjobb, a baj oka ismeretlen. Intézze jogi ügyeit, kedvező rá a helyzet, s ebben partnere testvére is segíteni fog.

Skorpió (október 24. – november 22.)
A családi ügyek lesznek most előtérben. Idősebbekkel, családtagokkal, szeretteivel jó lesz a kapcsolat, ám gyermekei miatt aggódni fog. Az ingatlanokkal kapcsolatban sikere lesz, vagy csak egyszerűen jól érzi magát otthonában, vagy a kertben. Óvakodjon a kockázatoktól, a függőségektől, mert jelenleg ezek bajjal járnak.

Nyilas (november 23. – december 21.)
Kellemes utazása lehet párjával, s általa rokoni kapcsolatai is megjavulnak. Ám, ha a lakásban töltenek sok időt együtt, annak összetűzés lesz a vége. Most sikeres szerződéseket köthet, iratokat rendezhet, tanulhat, és szónokolhat a nyilvánosság előtt. Lehetséges, hogy valami megzavarja álmait, biztonságát, vagy hiányt érezhet. Inkább a gyermekeire, szeretteire, hobbijára vagy a szórakozásra összpontosítson.

Bak (december 22. – január 20.)
Semmiképpen se szalassza el a jó kereseti lehetőséget ebben a hónapban. Ugyanakkor költekezhet is, olyasvalamit vehet, amit már régóta szeretett volna, vagy inkább valamilyen építkezés is szóba jöhet. Most harcolja ki, a hónap közepén, s vágjon is mindjárt bele. Kisebb egészségi problémái lesznek, esetleg gondok a szomszédban vagy rokonnal. Valakivel félreértik egymást, s ebből kellemetlensége lesz.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
A hónap első fele és közepe sok sikert és örömöt hoz, tele lesz energiával, ambícióval és erővel. Gyermekei, szerettei és szórakozása növelik az erejét és örömét. Akár nyerhet is a nyereményjátékon. A hónap vége egy kis gondot vagy vitát hozhat, esetleg otthonát kell szépíteni, javítani, kicserélni azt, ami tönkrement benne.

Halak (február 20. – március 20.)
Lesz egy kis csalódása a hónap első felében, betegség és aggodalom sincs kizárva. Az ital és gyógyszerek jelen pillanatban sok kárt tudnak okozni. A pénzügyei viszont igen jól fognak alakulni. Ha van önnek valamire valamilyen tehetsége, azt is kamatoztassa most. Lesz titkos segítője, s családi ügyei is jól alakulnak. Ha a magányt választja, akkor is jól jár.