2024. április 24., szerda

Elizabeth Olsen szerint Szerbia csak 13 éve létezik – VIDEÓ

Elizabeth Olsen amerikai színésznő a Keeping Secrets műsorában beszélt egy szerbiai filmforgatáson szerzett tapasztalatairól. Azt részletezte, hogy „senkinek sincs oka Szerbiába látogatni”, hiszen itt nem található „semmi valós szerb”, ugyanis „csak 13 éve” létezünk.

„Nincs semmi egyedülálló szerbiai, mivel csak 13 éve a saját országuk. Nincs semmi sajátjuk, csak elvesznek azoktól, akik egy pillanatban elvették az ő országukat” – véleményezte az interjú alatt, majd hozzátette, hogy „senkinek sincs semmi oka ellátogatni Szerbiába”.

Elmondta, hogy pár hónapig forgatott Szerbiában, és csak vasárnaponként volt ideje megismerni hazánkat és kultúránkat.

A műsorvezetők nagyon jót szórakoztak a véleményén és hozzátették jókedvűen, hogy „több millióan néznek minket Szerbiából”.

A közösségi hálózatokon több felhasználó is a felháborodását fejezte ki az ismert színésznő kijelentései miatt, hiszen, mint mondják sértette az országot és lakosait.

Olsen később megannyi sértő kommentet kapott a Twitteren keresztül, melyek legtöbbje szerint újra kellene járnia az iskola néhány kihagyott osztályát, és át kellene tanulmányoznia a történelmi tankkönyveket, valamint hogy sokaknak pedig éles véleménye van azokról, akik Amerikából származnak.