2024. április 20., szombat
2022-ES VB-SELEJTEZŐ

Kötelező három pont

Magyarország egy döntetlen és egy győzelem után ma este (20.45) Andorrával méri össze erejét a 2022-es katari vb-selejtező 3. fordulójában. Marco Rossi a klubokkal való megegyezés értelmében nem számíthat Gulácsi Péterre, Sallai Rolandra és Willi Orbánra. A három pont megszerzése így is kötelező: a két válogatott eddig négyszer találkozott, ebből háromszor a magyarok nyertek, legutóbb viszont történelmi vereséget szenvedett a nemzeti tizenegy. A 2017-es vb-selejtezőben a Bernd Storck irányította együttes minimális, 1:0-s csapást kapott, ezzel a pireneusi miniállam 13 év után először gyűjtött be három pontot tétmeccsen.

LABDARÚGÁS – TSC

Újabb hosszabbítások Topolyán

Nenad Lukić után két újabb alapember, Nenad Filipović és Đuro Zec is meghosszabbította szerződését a topolyai TSC Labdarúgóklubbal. Mindkét játékos 2023-ig írt alá. Rajtuk kívül még két futballista, az ifiket erősítő Krsmanović Nemanja és Ratkov Petar írt alá profi szerződést.

A TSC a válogatottszünetben sem tétlenkedett, ugyanis a kék-fehérek a hétvégén barátságos meccset játszottak az Inđijával, s nyertek 3:0-ra. A gólokat Lukić és Đakovac szerezte, utóbbi duplázott. Mladen Krstajić a második félidőben azoknak a labdarúgóknak is lehetőséget adott, akik eddig kevesebb percet töltöttek a pályán.