2024. április 23., kedd

Zentán megnyílt az Univerexport

Az utcán álltak sorban, hogy bejussanak a kedvezményeket kínáló üzletbe

Csütörtökön már jóval a 10 órai nyitás előtt elkezdtek gyülekezni az emberek az Univerexport zentai üzleténél, végül a tömeg elkerülése érdekében valamivel a beharangozott időpont előtt beengedték a vásárlókat. A bejáratnál található gyümölcsös pultot azonnal meglepték, hiszen több kedvezményre is leltek, de beljebb is bőven akadt válogatnivaló, ugyanis a legkelendőbb árucikkeket kifejezetten kedvező áron kínálják az egyhetes nyitási akció keretében.

Gazdag kínálat várja a vásárlókat (Homolya Horváth Ágnes felvétele)

Gazdag kínálat várja a vásárlókat (Homolya Horváth Ágnes felvétele)

Milica Ivanković, a vállalat kommunikációs munkatársa kérdésünkre elmondta, hogy a környéken több településen is jelen vannak már, és hogy nagyon várták a zentai nyitást.

– Az Univerexport első üzlete harminc évvel ezelőtt nyílt meg négy alkalmazottal, és mára ez a szám háromezerre nőtt. A zentai üzletben, amely sorrendben a 165., tizenketten dolgoznak, mindenki helybéli, és szinte kivétel nélkül mindkét hivatalos nyelvet beszélik. Az Univerexport, mint szerbiai vállalat, saját gyártású termékeket is kínál, és amiről sokan ismernek bennünket, az a friss húsáru, mely a vállalat palánkai (Bačka Palanka) saját húsfarmjáról érkezik. A hús az Univerexportban mindig friss, soha sincs fagyasztva, és nem importált. Saját gyártású biotermékek, borok széles választéka is része a kínálatnak, de jöjjön el mindenki, és győződjön meg róla személyesen – mondta az illetékes.

Mielőtt a nagyközönség előtt megnyitották volna az üzletet, Zenta város vezetőségét látták vendégül Czegledi Rudolf polgármesterrel az élen.

A nyitás napján a vásárlókat ajándékokkal lepték meg: 100 darab kerékpárra szerelhető kosarat, 100 szatyrot, 50 kötényt és 50 micit osztottak szét.