2024. április 26., péntek

Lezárult Szép Vajdaság fotópályázatunk harmadik köre

Sokrétű megközelítésmód és kreativitás jellemezte azokat az alkotásokat, amelyek Szép Vajdaság fotópályázatunk harmadik körében érkeztek be hozzánk, amikor is a piros, a fehér és a zöld témakörben kerestük a legjobb fotókat.

Március sokunkban a nemzetünkhöz való ragaszkodás érzését hordozza magában. Ezt támasztja alá az a rengeteg beküldött fotó is, amelyekből egyértelműen kiérezhető az erőteljes érzelmi kötődés. Nemzeti színeinket felfedezhettük Vajdaság csodás mezőin, épületein, virágcsokrokban, hajfonatokban vagy akár egy ízlésesen megterített asztalon is. A nemzethez tartozást a közösséghez fűződő kapcsolat teszi lehetővé. Köszönjük Olvasóinknak, amatőr fotósainknak azt a hatalmas érdeklődést, amivel hétről hétre kitüntetnek bennünket.

A beérkezett fotókat szakmai zsűrink – amelynek tagjai Dávid Csilla és Ótos András fotós, valamint Máriás Endre főszerkesztő-helyettes –  gondosan bírálta el, és nagyon elégedettek voltak a beérkezett alkotások kreativitásával. A rengeteg kiváló kép közül kizárólag azokat díjazták, amelyek igazodtak a pályázat központi témájához, a piros, a fehér és a zöld szín átvitt értelemben való megjelenítéséhez.

Az alkotásokat értékelő zsűri döntése értelmében a harmadik kör győztese Böröc Anna lett, Tóthfaluban készült fotójával. A nyereményét ezúttal a temerini Vindulo borászat biztosítja, akik egy borcsomagot ajánlottak fel a szerencsés nyertes számára. A nyertes fotó emellett egy héten át a Magyar Szó Facebook-oldalának borítóképe is lesz.

A zsűri különdíját ezúttal Varga Zoltán kapja a Temerinben készült fotójáért. Nyereménye egy liter bor, szintén a Vindulo borászat felajánlásából.

A bírálóbizottság külön dicséretben részesítette Kávai Zsolt, Medvecki Sándor és Szarapka Szabolcs képeit, és a fotók készítőit Magyar Szó-könyvnaptárral jutalmazza, illetve minden jelentkezőnek köszönetet mond a beküldött alkotásokért.

Azok se búsuljanak, akik ebben a körben nem nyertek, hiszen rövidesen újabb témákban várjuk a fotókat! Addig is keressék lapárusainknál napilapunkat, és lapozzák fel azt, hiszen a beküldött fotókból egy válogatással kedveskedünk, és honlapunkon is viszontláthatják a legjobb fotókat.

Fedezzük fel együtt újra Vajdaság csodáit!

(Kérjük a nyerteseket, hogy a szepvajdasag@magyarszo.rs e-mail-címre küldjék el adataikat, hogy kézbesíteni tudjuk az ajándékokat.)