2024. március 28., csütörtök
SZERB KUPA

Búcsúzott a TSC a kupában

Zenta: TSC–Radnik 1:2 (1:1)

Városi stadion, vezette: Jovanović (Belgrád). Gólszerzők: Lukić (11-esből) a 18., Makarić a 38. percben. 11-esekkel: 3:4 a Radniknak.
TSC: Jorgić, Babić, Banjac (Milićević, 59.), Đakovac (Tumbasević, 59.), Damjanović, Lukić, Stanojev (Antonić, 83.), Tomanović, Tomašević (Duronjić, 83.), Varga (Petrović, 22.), Zec.

Radnik: Kostić, Bainović, Bogdanovski (Kričak, 85.), Danoški (Spasić, 57.), Đorđević, Jokić, Makarić, Orešćanin, Radmanovac, Stevanović (Stojanović, 32.), Subotić.

Már az első félidőben kialakult a szerb kupa negyeddöntő rendes játékidejének végeredménye a TSC és a Radnik között. A hármas sípszó 1:1-es reminél hangzott el, ezt követően azonnal tizenegyespárbajra került sor. A topolyaiaknál Tomanović és Antonić is hibázott, míg a vendégeknél csak Jokić bakizott. A surdulicai Radnik 4:3-ra megnyerte a büntetőpárbajt, ezzel bejutott az elődöntőbe.

Magyarkanizsa: Tisza–Bácska 1901 5:0 (3:0)

Potijse-pálya, vezette: Jurić (Zenta). Góllövők: Damjanović a 30., Božić a 44., Tomišić a 45., Crkvenjakov az 50. és A. Ivanović a 72. percben.

Tisza: Tasić (Triznya), A. Ivanović, Zolnajić (Dušanić), Kiss, Božić, Damjanović, Matijević (Ivanov), Tomišić (Rényi), N. Ivanović, Pilipović, Crkvenjakov.
Bácska: Ćuruvija, Hrastovčak (Kujundžić), Šojić, Simić, Malenčić, Anđić, Pejčić, Vojnić Tunić, Provči, Gabrić, Hadžimušović.

A vendégkapusnak az elejétől kezdve nagyon sok munkája akadt, s annak ellenére, hogy jól végezte a dolgát, mégis ötször kapitulált.

Szabadkai körzet, a negyeddöntő többi eredménye: Szenttamás–Njegoš 1:1 (tizenegyesekkel 4:3), Bajsa–Vrbas 3:0 (k. n.), Becse–Jadran 4:1.