2024. április 25., csütörtök

Tesztelés a hotel kényelmében

A zágrábi Esplanade hotel mostantól már a vendégeinek koronavírus és antitestek tesztelésére is szolgáltatást kínál – írja a B92 hírportál.

A vendégeknek lehetőségük lesz PCR és gyors antigén tesztek végzésére is, valamint antitestek vizsgálatára is. A folyamat a hotel helyiségeiben fog lebonyolódni az előre megbeszélt időben. Az Esplanade hotel tájékoztatásából az is kiderül, hogy a teszteléshez egészségügyi személyzetet, valamint angol nyelvre való fordítást is biztosítanak.

Ivica Max Krizmanić, a hotel főigazgatója elmondta, hogy a hotel kényelmében a vendégek elkerülhetik a szükséges koronavírus tesztekre való hosszadalmas és fárasztó várakozást.

Szükség mutatkozott, hogy most egy olyan szolgáltatással álljunk elő, amely elengedhetetlen vendégeink utazásához, ez pedig a hotel kényelmében való tesztelés. A szolgáltatásunk gyors, egyszerű és személyes, amelyet a legmagasabb szinten végzünk és korrekt áron – mondta Max Krizmanić.

Hozzátette, hogy a tesztelést a LabPlus poliklinika alkalmazottai végzik majd el, amelyet a járványügyi előírások szigorú betartása mellett végzenek el. Emellett az egészségügyi személyzet helyszínre érkezése az angol nyelvre való fordítás is teljesen ingyenes.

A szolgáltatásra való igényt az érkezést követően a recepción kell leadni, legalább egy nappal korábban. A tesztelést hétfőtől péntekig 8 és 19 óra között, míg szombaton 8 és 12 óra között végzik, az időpont egyeztetése során pedig szükséges a személyi adatokat is megadni.

Az antigén és antitest tesztek esetében három órán belül, míg a PCR teszt eredményeit egy nap leforgása alatt elküldik a címzetteknek e-mailben. Az antigén teszt 33 euróba, az antitest 40 euróba, míg a PCR teszt 100 euróba kerül.