2024. március 29., péntek
VM4K

Történetek csütörtök este

A Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ Csütörtök esték – másképp elnevezésű rendezvénysorozata soron következő beszélgetésének vendége csütörtökön este 19 órai kezdettel a Sin Seekas zenekar lesz. A fiatal és tehetséges zenészek – Sóti Juli, Pintér Tamás, Nemes Lajos Győző, Szűcs Gergely, Szűcs Dávid, Dienes Ákos – mellett az alkotói tevékenységben számos elismert művész is szerepet kapott. A zenekar legújabb, Történetek címet viselő lemeze zeneileg és érzelmileg is széles skálát jár be: a jazzes spoken word világától, a reggae, a ska, az elektronikus dub és drum'n'bassen keresztül, a torzított gitárig minden megtalálható.

A zenekari tagokkal Zvekán Péter, a Pannon rádió zenei főszerkesztő-helyettese/műsorvezetője beszélget legújabb lemezükről, mely a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ és a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség közös kiadásában jelent meg.

A belépés ingyenes, de a járványügyi rendelkezésekkel összhangban a létszám korlátozott és regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a 024/672-110-es telefonszámon, az office@vm4k.org.rs e-mail-címen vagy a VM4K Facebook-oldalán lehet.