2024. április 24., szerda

Befejeződött a Vedd el a számlát és nyerj! elnevezésű nyereményjáték

Közel 12 millió borítékot rejtett a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű nyereményjáték stúdiójában kialakított medence. Az igen népszerű, állami számlás nyereményjáték utolsó, befejező húzását ejtették meg szombaton.

Jelenleg is öt fiat 500 L típusú gépkocsi és egy belgrádi lakás volt a tét. Tekintettel azonban az utolsó alkalomra, a főnyereménynek számító lakás értékén is srófoltak egy kicsit felfelé, jelen esetben ugyanis Belgrád víziváros egyik 23. emeleti lakása találhatott szerencsés tulajdonosára.
Ezúttal Marija Karan színművésznő vállalta a szerencsések kihúzását.

Autót nyert: Dijana Živković (Loznica), Nela Ilić (Požarevac), Vojkan Maksimović (Kuršumlija), Ljubiša Kocić (Niša) és Bojana Stepanović (Velika Plana).

A lakást Dragoslav Ilić veliko gradištei szerencsés lakos nyerte meg.

A mai műsor vendége volt Siniša Mali pénzügyminiszter, aki sikeresnek ítélte meg a kormány által, egyébként a szürkegazdaság leküzdése céljából indított játékot. Elégedettségét fejezte ki amiatt, hogy a polgárok ilyen szép számban vettek részt a játékban.

Az első húzást egyébként tavaly november 15-én ejtették meg. A beküldött borítékok folyamatosan játékban maradtak, rendszeresen keverték azokat, hogy minden boríték egyforma eséllyel induljon. A szabályok szerint minden borítékba 10 (2020. szeptember 1-étől nem régebbi), legalább 100 dinár értékű számlát, vagy bankkártyás fizetés után kiadott bizonylatot kellett beletenni.

A szerencsés nyertesek között szép számban voltak vajdaságiak is, az egyik autó nemzettársunkhoz, Horváth Katalin bezdáni lakoshoz került

Ezen kívül Nagykikindára, Nagybecskerekre, Pancsovára, Inđijára, vagy Sajkásgyörgyére is került egy-egy autó.

A főnyeremények kisorsolásakor is kedvezett Fortuna egy vajdasági lakosnak, a torontálalmási Stevo Siljanovskinak.