2024. április 20., szombat
VEDD EL A SZÁMLÁT, ÉS NYERJ!

Szombaton ejtik meg az utolsó húzást

Öt Fiat 500L, továbbá a Belgrád vízivárosban egy 23. emeleti lakás talál gazdára szombaton este, a Vedd el a számlát, és nyerj! 2020 elnevezésű állami számlás nyereményjáték zárósorsolásán. A húzás 17.55-kor kezdődik, az SZRTV 1 élőben közvetíti. Még korábban közölték, hogy 10,8 millió boríték érkezett az eddigiekben, ezekhez adják hozzá azokat, amelyek szombat délutánig beérkeznek. Az uzmiracun.rs weboldalon közölt adatok szerint pénteken délután már 11,54 millió boríték helyezkedett el a stúdió nagymedencéjében. A levelek 181 községből futottak be.
Tíz, egyenként 100 dinárnál magasabb értékű vásárlásról szóló számlát vagy hitelkártyás vásárlás bizonylatát kellett a borítékba helyezni, s pénteken a posták munkaidejének végéig feladni ingyenesen.
A kormány eredményesnek minősítette közleményében az egyébként a szürkegazdaság leküzdése érdekében indított nyereményjátékot, és hangsúlyozta, hogy a pandémia szabályainak is megfelel a játék, nincs sorbanállás, a játék nevével ellátott borítékot elég bedobni valamelyik postaládába.
A szombati lesz az aktuális nyereményjáték második fordulójának hatodik sorsolása, mindegyik eddigi sorsoláson öt gépkocsit és egy belgrádi lakást húztak ki. Csak a mostani, utolsó fordulóban nyerhet azonban egy szerencsés résztvevő belgrádi vízivárosi ingatlant.