2024. március 28., csütörtök

Letartóztatások drogkereskedelem és illegális fegyvertartás miatt

A belgrádi rendőrség két különálló akció során három személyt állított elő, S.K.-t (41), Đ.M.-et (27) és M.T.-t (28), akiket drogkereskedéssel, valamint illegális fegyver- és robbanóanyag birtoklásával gyanúsítanak – írja az N1 hírportál.

A rendőrség a Čukarica városrészben lévő, S.K. és Đ.M. által birtokolt lakásba törtek be, ahol mintegy kétszáz grammnyi heroint, fél kilogramm marihuánát, egy kilogramm paracetamolt, kisebb mennyiségű kokaint, valamint harmincöt pszichoaktív anyagokat tartalmazó tablettát, illetve elektromos mérleget és egy kézibombát is lefoglaltak.

A másik akció során pedig a rendőrség egy Peugeot 307 típusú gépjárművet vizsgált át, amely M.T. tulajdonában van. A vizsgálat során kisebb mennyiségű kokaint találtak, tizenegy csomagba pakolva. A Čukarica városrészben lévő lakásban, ahol bejelentetlenül tartózkodik, kisebb mennyiségű marihuánát, egy rövid csövű puskát, két pisztoly, százegy darab lőszert, valamint nagyobb mennyiségű hazai és külföldi valutájú pénzt is lefoglaltak.

A gyanúsítottaknak 48 órás előzetes letartóztatást rendeltek el, majd ezt követően a belgrádi legfelsőbb ügyészség elé kerülnek.