2024. március 28., csütörtök
VEDD EL A SZÁMLÁT, ÉS NYERJ!

Vajdaságba került az egyik autó

A Vedd el a számlát, és nyerj! nyereményjáték második körének ötödik sorsolását közvetítették ma a Szerbiai RTV-n. A nyereményjátékra több mint 10,6 millió boríték érkezett be.

A mai sorsoláson 5 új személygépkocsi és egy zimonyi lakás talált gazdára. A borítékokat Iva Štrljić színésznő húzta ki a medencéből.

A Fiat 500L típusú személygépkocsit nyerte: Marija Živanović (Nagybecskerek), Tamara Oblaković (Mišar), Tucaković Milanka (Kragujevac), Slobodan Grbić (Szendrő), Blagoje Maksimović (Jagodina).

A zimonyi lakást Jovica Nikolić (Belgrád) nyerte. 

A nyereményjáték tavaly kezdődött. A korábban beküldött borítékok folyamatosan játékban maradnak, folyamatosan keverik azokat, hogy minden boríték egyforma eséllyel induljon. A szabályok szerint minden borítékba 10 (2020. szeptember 1-étől nem régebbi), legalább 100 dinár értékű számlát, vagy úgynevezett slipet (bankkártyával való fizetés után kiadott bizonylatot) kell beletenni. A számlákat és a slipeket nem szabad összekeverni, külön kell azokat borítékolni. A posta a borítékok kézbesítését nem fizetteti meg, így a járványügyi előírások tiszteletben tartása mellett, azokat az utcán elhelyezett postaládákba is bedobhatják a polgárok.

Az utolsó sorsolást jövő hétvégén tartják meg, ekkor sorsolják ki a nyereményjáték legnagyobb értékű nyereményét is, a Belgrád Víziváros területén található lakást.