2024. április 25., csütörtök
ÓBECSE

Gideon csomója ismét az óbecsei Városi Színházban

Bemutató volt nemrégiben az óbecsei Városi Színházban: az intézmény saját produkciójában, a Gideon csomója című darabban Simonida Mandićot és Bojana Milanovićot láthatta a közönség. Az órási érdeklődésre való tekintettel pénteken (február 19-én) harmadszor is műsoron szerepel az előadás. A színház nagytermébe a járványügyi szigorítások miatt legfeljebb 60 nézőt várnak, ezért érdemes a jegyeket előre lefoglalni a pozoristebecej@gmail.com e-mail-címen, vagy a 021/6915-336-os telefonszámon munkanapokon 8 és 14 óra között. A jegy 300 dinárba kerül Az előadást február 26-án az újvidéki Szerb Nemzeti Színház közönsége is láthatja.

A Gideon csomója Johnna Adams amerikai írónő kétszemélyes drámája, amely az oktatás és a művészetek iskolai cenzúrájának a problémáját feszegeti.

A színházban egyébként két újabb előadás is születőben van: a magyar Ifjúsági Színjátszó Csoport Rókus Zoltán színész vezetésével Gion Nándor A kárókatonák még nem jöttek vissza című művét állítja színpadra, az Aneta Tucakov vezette Gyermek Drámastúdió pedig Duško Radović Kako su nastale ružne reči című darabját fogja bemutatni a közönségnek.