2024. április 19., péntek

Torontálalmási nyerte a belgrádi lakást

Befejeződött a Vedd el a számlát, és nyerj nyereményjáték második körének negyedik húzása

Több mint tízmillió boríték közül húzták ki ma annak az öt szerencsés nyertesnek a nevét, akik Fiat 500L típusú személygépkocsit nyertek ma este: köztük van a nagykikindai Slavko Balaban és a pancsovai Dragica Simanić is. A vajdasági nyertesek mellett az új autóknak a niši Irena Ilić, a kragujevaci Nasta Vasiljević és a belgrádi Sanja Lazarević is örülhettek. A Vedd el a számlát, és nyerj! nyereményjátékban ma este gazdára talált egy belgrádi lakás is: az új tulajdonos Stevo Siljanovski lett Torontálalmásról.

A húzáson ma jelen volt Branislav Nedimović, a szerb kormány alelnöke is, a nyertesek nevét pedig Ivana Dudić színésznő húzta ki a papírhalomból. A medencében maradt borítékok a második kör végéig játékban maradnak: a hetente ismétlődő húzás február 27-én zárul, amikor egy luxuslakás is gazdára talál az épülő Belgrád Vízivárosban.

Mint ismeretes, a szürkegazdaság elleni harcot népszerűsítő nyereményjátékot a szerb kormány és a Nemzeti Lokális Gazdaságfejlesztési Egyesület (NALED) négy évvel ezelőtt szervezte meg először. A töretlen sikernek örvendő játékban minden nagykorú szerbiai állampolgár részt vehet, aki tíz számlát vagy szlippet (szelvényt) küld az „Uzmi račun i pobedi 2020” címre. A készpénzfizetésért, illetve a bankkártyás fizetéskor kapott nyugtákat továbbra is külön borítékba kell helyezni, amelyen fel kell tüntetni a feladó nevét, lakcímét és telefonszámát. Az ingyenesen postázható küldemények még két húzáson vesznek részt.