2024. április 19., péntek

A paravánok és az Egy fedél alatt jegyében

A hosszú hétvégét követően az Újvidéki Színház színpadán két alkalommal is bemutatják A paravánok, valamint az Egy fedél alatt című koprodukciós előadásokat. A paravánok színdarabját a nevezetes Dino Mustafić rendezésében február 17-én és 18-án 17 órakor láthatja a közönség. Az előadás egyik különlegessége, hogy a színház minden tagja szerepel benne, bemutató december elején volt.

Dino Mustafić szerint minden műnek megvan az a potenciálja, hogy saját jelenünkre és múltunkra ismerjünk az univerzális történetekben, karakterekben, viszonyokban, érzelmi és gondolati folyamatokban.

Február 19-én a színház kistermében bemutatják az Egy fedél alatt című koprodukciós előadást, amely a Kulturanova Szövetség és az Újvidéki Színház együttműködésének gyümölcse. Amir Baitar és Henning Sussebach Egy fedél alatt című regénye nyomán készült az előadás Ivana Janošev rendezésében.

Belépőket az Újvidéki Színház internetes oldalán, vagy a 021/ 657 25 26-os telefonszámon lehet foglalni. A színház pénztára munkanapokon 10-től 12 óráig tart nyitva.