2024. április 20., szombat

Újabb nyerteseknek gratulálhatunk!

Újszerű látásmód és sokrétű megközelítésmód jellemezte a Szép Vajdaság elnevezésű fotópályázatunk második körében beküldött alkotásokat. A szerelem témaköre rendkívül sok fotóst megihletett, ugyanis közel nyolcvan alkotó kétszáznál is több fotóját bírálta el a szakmai zsűri, amelynek tagjai igencsak elégedettek voltak a beérkezett alkotások színvonalával, ám a rengeteg kiváló kép közül kizárólag azokat díjazták, amelyek igazodtak a pályázat központi témájához.

Az alkotásokat értékelő zsűri – amelynek tagjai Dávid Csilla fotós, Ótos András fotós, valamint Máriás Endre főszerkesztő-helyettes voltak – döntése értelmében, a második kör győztese Varga Zoltán lett a Temerinben készült képével. A nyereményét ezúttal a zentai Réel Chocolate csokoládékészítő üzem biztosítja, amelynek tulajdonosai egy édességcsomagot ajánlottak fel a szerencsés nyertes számára. A nyertes fotó emellett egy héten át a Magyar Szó Facebook-oldalának borítóképe is lesz.

A zsűri különdíját ezúttal Ruppa Emil kapja a Gomboson készült fotójáért. Nyereménye a Magyar Szó ajándékcsomagja.

A bírálóbizottság külön dicséretben részesítette Dzsakula Erzsébetet, Faragó Szabolcsot, Puskás Károlyt és Ana Marija Radovanovot. A fotók készítőit a Magyar Szó könyvnaptárával jutalmazzuk, és a legkiválóbb fotók közül többet is megjelentetünk majd a Magyar Szó nyomtatott kiadásának hasábjain. A zsűri minden jelentkezőnek köszönetet mond a beküldött alkotásokért, és arra biztatja olvasóinkat, hogy fotópályázatunk következő köreiben is osszák meg velünk képekben megfogalmazott gondolataikat.

Ne feledjék, rövidesen újabb témákban is várjuk a fotóikat! Fedezzük fel együtt újra Vajdaság csodáit!

(Kérjük a nyerteseket, hogy a szepvajdasag@magyarszo.rs e-mail-címre küldjék meg adataikat, hogy kézbesíteni tudjuk az ajándékokat.)

Puskás Károly (Magyarkanizsa)

Puskás Károly (Magyarkanizsa)