2021. április 18., vasárnap

Szerelem álarc mögött

A topolyai Művelődési Ház február 11-e és 15-e között megszervezi a Szerelem álarc mögött című kiállítást. Crnkovity Edit, a Művelődési Ház munkatársa, a kiállítás koordinátora elmondta, hogy több mint száz alkotás érkezett.

– Egyéni és csoportos munkákról is beszélünk. Véleményem szerint az érdektelenség és a zárkózottság lassan kezd eluralkodni rajtunk, és nagyon örülök, hogy ennek ellenére jó visszajelzéseket kaptunk. Mindenki, akit ez a kiállítás, a Bálint-napi farsangiálarc-pályázat érdekelt, valahogy igyekezett hozzájárulni, akár kézműves alkotással vagy kultúrműsorral, hogy ez a kiállítás is egy szép színfoltja legyen Topolyának – mondta Crnkovity Edit.

A ma nyíló kiállítást két alkalmi műsor teszi még színesebbé. Szombaton délután négy órai kezdettel a Mosolycsaló gyermekcsoport Ahol nincs Te, ott nincs én se… című alkalmi előadását a szülők, délután öt órai kezdettel a díjazottak és az érdeklődők nézhetik meg, valamint fél hattól Dunja Pešut tanárnő diákjainak a Poetski kolaž című alkalmi műsorát tekintheti meg a nagyérdemű. A műsort eredményhirdetés és díjkiosztás zárja.

A kiállítás délelőtt tíz és délután hat óra között látogatható, ami alatt az érdeklődők megvásárolhatják a helyi kézművesek alkalmi ajándék- és dísztárgyait a Művelődési Ház kiállítótermében.