2024. április 25., csütörtök

Öntsünk tiszta vizet a pohárba Palicson!

Öntsünk tiszta vizet a pohárba Palicson! – ezzel a felkiáltással kezdte legfrissebb Facebook-bejegyzését Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség és a tartományi képviselőház elnöke.

Mint azt Pásztor kiemelte, a Park Palics Kft. közgyűlése – melynek ő maga december óta elnöke – ma kérelemmel fordult a Pénzügyminisztériumhoz és a Köztársasági Beruházási Irodához szakmai segítségért. A VMSZ-elnök arra kérte az említett szerveket, hogy a tisztánlátás kedvéért tekintsék át a két palicsi nagyberuházás (Aqua Park és Élménypark) pénzelésének eddigi menetét, valamint vizsgálják meg a már kivitelezésre került, illetve a még meg nem valósított munkák állapotát.

Pásztor szerint „elemi érdekünk, hogy a közel másfél milliárd dináros beruházás minél hamarabb, jó minőségben valósuljon meg, erősítse Palics idegenforgalmi vonzerejét, munkahelyeket teremtsen, helyben megélhetést biztosítson.”

A bejegyzés azzal zárul, hogy hamarosan a régóta tervezett nagy hotelberuházás, valamint a tó és a tavak vízminőség-javításának ügye is terítékre kerül.

ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA PALICSON❗️| A Park Palics Kft közgyűlése -melynek december óta elnöki teendőit is én...

Posted by Pásztor István on Tuesday, February 9, 2021