2024. április 24., szerda
ÓBECSE

Gideon csomója a színházban

Tagokat keres a magyar Ifjúsági Színjátszó Csoport

Premier lesz pénteken az óbecsei Városi Színházban: az intézmény saját produkciója, a Gideon csomója című darab 19 órakor kezdődik a nagyteremben. Az előadásban Simonida Mandićot és Bojana Milanovićot láthatja a közönség.

Mivel az első előadásra már elővételben elkeltek a jegyek, a dráma szombaton (február 13-án) és a következő pénteken (február 19-én) is műsoron lesz. A színházterembe legfeljebb 60 néző ülhet be, ezért érdemes a jegyeket előre lefoglalni a pozoristebecej@gmail.com e-mail-címen, vagy a 021/6915-336-os telefonszámon munkanapokon 8 és 14 óra között. A jegy ára 300 dinár. Az előadást február 26-án az újvidéki Szerb Nemzeti Színház közönsége is láthatja majd.

A Gideon csomója Johnna Adams amerikai írónő kétszemélyes drámája, amely az oktatás és a művészetek iskolai cenzúrájának a problémáját feszegeti. 

Az óbecsei Városi Színház Ifjúsági Színjátszó Csoportja szerdán (február 10-én) 12 órakor a színházban várja a csatlakozni kívánó fiatalok jelentkezését. A csoport vezetője Rókus Zoltán színművész.