2024. április 25., csütörtök
A Magyar Szó fotópályázata

Szép Vajdaság

Egy aprócska érintés, egy mosolygó szempár vagy egy séta a folyóparton… A szerelmünket sokféleképpen fejezzük ki Vajdaságban is, de ami biztos, hogy ez az érzés őszinte, édes és kortalan.

Február 14-e, Bálint napja a szerelmeseké, de egészen biztosan mindenkinek a fotói közt akad olyan kép, amellyel ezt az érzést örökítette meg. Szép Vajdaság fotópályázatunk második körének témája nem más, mint a szerelem Vajdaságban.

A fényképeket a szepvajdasag@magyarszo.rs e-mail-címre várjuk.

A pályázatra 2021. február 3-a és 10-e között küldhetik el a fotókat. Az eredményhirdetésre február 11-én este 8 órakor kerül sor.

Fontos, hogy minden fotónál tüntessék fel, Vajdaság mely településén készült a kép, valamint készítőjének nevét.

A pályázat különlegessége továbbá az, hogy a nyereményeket vajdasági magyar termelők és vállalkozók biztosítják, ennek köszönhetően minden alkalommal helyi, jó minőségű termékeket kapnak kézhez azok, akik megnyerik az adott fordulót.

Hogy igazán édes legyen a Bálint-nap, ezúttal a zentai Réel Chocolate biztosítja a főnyereményt, amely egy édességcsomag lesz.

A nyertes fotó mindemellett egy hétig a Magyar Szó Facebook-oldalának borítóképe is lesz.

A fényképeket szakmai zsűri értékeli majd: Dávid Csilla és Ótos András fotós, valamint Máriás Endre főszerkesztő-helyettes.

Pályázatunkra amatőr fotósok olyan munkáit várjuk, amelyek még nem részesültek elismerésben, díjazásban. Egy jelentkező maximum három fotóval vehet részt a pályázaton.

Mindenkinek sok szerencsét kívánunk!