2024. március 29., péntek

Autóval lett gazdagabb

A bezdáni Horváth Katalin a Vedd el a számlát, és nyerj! számlajáték egyik nyertese

A bezdáni Horváth Katalin lelkes játékos, a Vedd el a számlát, és nyerj! számlás nyereményjáték előbbi fordulóiban is részt vett, továbbá lottózik, bingózik és különböző kaparós sorsjegyek vásárlójaként is rendszeresen segítségül hívja a szerencsét. A Fiat 500L típusú személygépkocsi a legjobb helyre került, a bezdáni fiatalasszony egyedülálló édesanya, két gyermeket nevel és autót is vezet. Jelenleg nagyon várja, hogy átvehesse az értékes nyereményt. Katalin a kivételes szerencse általi örömről és nyugat-bácskai mindennapjaikról is beszámolt lapunknak.

Mi, emberek hajlamosak vagyunk kételkedni benne, hogy pusztán a szerencse folytán valóban nyerhetünk valamit az életben. Hogyan érintette az örömhír?
– A számlákat még a nyereményjáték kezdete előtt gyűjtöttem. Minden, szeptembertől érvényes számlát félretettem és októbertől elkezdtem küldeni őket. Kezdetben nagyon reménykedtem, követtem is az adást, hátha kihúznak, de amikor megláttam, hogy mennyi boríték van, akkor elbizonytalanodtam, elvesztettem a reményt. Továbbra is küldtem a borítékokat, de nem kísértem figyelemmel a sorsolásokat. Most hétvégén, a húzáskor sem néztem a tévét, hanem a barátnőm telefonált, hogy gratuláljon. Vicces volt, gratulált és én rákérdeztem, hogy mihez? Az autóhoz, mondta ő. Gondolhatja, nagy volt a boldogságunk, alig tudtam elhinni, hogy nyertem. Miután letettük a telefont, volt még öt-hat gratuláló hívás. Egy órával később hívtak Belgrádból is, közölték az örömhírt.

Gondolom, nagy hasznát veszik a személygépkocsinak. Hogyan élnek a nyugat-bácskai faluban?
– Nincs a nevemen autó, édesapám gépkocsiját vezetem. A nyereményjátékon nyert autó kimondhatatlanul jól jött. Az élettársam elhunyt, egyedülálló anya vagyok, két gyermeket nevelek, az egyik nyolc, a másik kilenc éves. Tősgyökeres bezdániak vagyunk, szeretjük a falunkat, az itt élő embereket, fontos számunkra az itteni közösség is.

Mikor veheti át a nyereményt és szeretne-e játszani a továbbiakban is?
– A nyeremény átvétele most van folyamatban, jelenleg az adminisztratív dolgokat intézzük. Úgy ígérték, hamarosan megvalósulhat a gépkocsi átvétele is.
Továbbra is részt veszek majd a játékban, egyébként rendszeres lottózó, bingózó vagyok, kaparós sorsjegyeket is szoktam vásárolni. A lényeg mindig maga a részvétel. Két évvel ezelőtt is próbálkoztam a Vedd el a számlát, és nyerj! nyereményjátékon, de nem sikerült nyernem, pedig akkor esélyesebbnek tűnt a dolog, hiszen több értékes technikai eszköz, pl. hűtőszekrény, mosógép szerepelt a nyeremények listáján. Most viszont sikerült a dolog és mindenkinek azt tudom javasolni, küldjék a borítékokat, mert nagyon megéri játszani.