2024. április 25., csütörtök

Buborékháború lesz Óbecsén

A városban márciusban kezdi meg működését a High-Tech Sportok Bázisa

Buborékba öltözve úgy focizni, hogy a játékosok közvetlenül nem, csak gesztusokkal értekezhetnek egymással – csak egyike ez azoknak a vicces, de stratégiai gondolkodást igénylő csapatépítő játékoknak, amelyeket hamarosan az óbecseiek, illetve a városba látogató turisták is kipróbálhatnak majd. A márciusban megnyitó HSB vállalat ötven programot kínál a vendégeknek.

A High-Tech Sportok Bázisa (HSB) Magyarországon 2010-től a Mátrában, 2013-tól a budapesti Normafánál, míg 2014-től Hévízen várja a kihívások szerelmeseit, de a nyugodtabb szórakozást és a romantikát keresőket, valamint a kisgyermekkel érkezőket is, akik hamarosan Óbecsén is próbára tehetik majd az ügyességüket. A cég által kínált szárazföldi és vízi, valamint beltéri programok között kiváló csapatépítő lehetőségek is vannak. Remek csapatjáték a már említett buborékháború, azaz buborékfoci mellett például a lézerharc, az íjharc, a frizbigolf és a sörbicikli is. A programok helyszínei elsősorban a természetben, például az Erdőtelepítők Parkjában és a régi lóversenypályán lesznek, de három izgalmas indoor programot is kínálnak majd Óbecsén: a szabadulószobát, a Mission Impossible játékot és a Wild West winchesteres szimulátorjátékot. Azok, akik jobban szeretik a szabadban múlatni az idejüket, azok szárazföldön terepsagwayre, e-quadra, e-rangerre, e-bike-re vagy e-coasterre (triciklire) pattanhatnak, a vízi kihívások szerelmesei pedig többek között a kajak, a kenu, a supdeszka, a jetski, a sárkányhajózás és a fánkozás közül választhatnak. A vállalat minden járműve környezetbarát kivitelben készül.

Zdravko Petrović, a HSB menedzserének az elmondása szerint az első programokat előzetes időpontfoglalással már március elején ki lehet majd próbálni. A munkát tíz kiképzett trénerrel, túravezetővel kezdi meg a vállalat. A HSB irodája az Újvidéki utca 2. szám alatt lesz, de nyárig a Tisza-parton is kialakítanak egy irodát. Az érdeklődők a programokról bővebben a www.hsb.rs oldalon tájékozódhatnak.