2024. április 18., csütörtök

Mutasd meg, mit tudsz!

Szenttamás az idén is bekapcsolódik a Szerbia Európa ritmusában elnevezésű programba

A Szerbia Európa ritmusában minden évben megrendezésre kerülő táncos-zenés vetélkedő, melyen országunk különböző községeiből, városaiból, falvaiból érkező, 14−21 éves fiatalok mutatkoznak be a zsűri előtt, és küzdenek az első helyért. A fiatalok bemutatkozását az egyik legnagyobb televíziós produkcióban az európai, az EU-s, valamint az ausztráliai és izraeli nagykövetségek támogatják.

A kiválasztottaknak a hét hónapon át tartó felkészülés során szakemberek segítségével lehetőségük lesz tökéletesíteni ének- és tánctehetségüket, valamint együttműködnek az Európa ritmusa program művészeti vezetőivel is.

A győztest a szakzsűri, a Szerbia Európa ritmusában televíziós műsorban részt vevő városok és önkormányzatok zsűrije, valamint az SMS-ben szavazó nézők szavazataival választják ki, a vetélkedő döntőjét a Prva TV élőben közvetíti.

A jelentkezéseket az Instagram közösségi oldalon a @ritamevrope címen fogadják. Az üzenetben a teljes név mellett fel kell tüntetni a versenyző születési évét, a községet, amelyet képvisel, továbbá azt, hogy tánc- vagy énekszámmal mutatkozik be. A táncscsoportoknak bejelentkezéskor fel kell tüntetniük minden táncosnak a nevét, továbbá USB-n vagy cédén magukkal hozniuk a zenei anyagot.

A szenttamási audícióra 2021. február 11-én 13 órai kezdettel a Zsebszínházban kerül sor. A járványügyi előírásokra való tekintettel a teremben egy-egy alkalommal csupán 5 versenyző tartózkodhat, ezért a szervezők figyelembe veszik a jelentkezési sorrendet.