2024. április 24., szerda
HOROSZKÓP

Mi vár ránk 2021-ben?

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, amely az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születés pontos idejéből). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.
A sok megpróbáltatás, szigorítás, elzártság, tilalom és nehézség után lassan, igaz, nagyon lassan, de biztosan eljön a lazítás, az enyhülés, a javulás időszaka is. Az év eleje inkább romboló hatású, ekkor sokan eltúlozzák a szabadulást akár a saját kelepcéjükből, ekkor jó lenne kicsit még visszafogni magunkat, de tavasztól javul a helyzet, sok téren. A lassú bolygók hatása miatt reformokra számíthatunk egész évben, a pénzzel, az internettel, az elektronikával kapcsolatban. Világszerte nagy változások lesznek, kitisztul a gondolkodásmód, megszabadulunk a dogmáktól, s nagyot lépünk azon a téren is, amikor jót kell cselekedni, az emberszeretet és a közösség érdeke jut előtérbe. Egy új korszak van előttünk, a régi és az új összetűzése miatt jó kimenetelre számíthatunk, de nehézségek révén.

Kos (március 21. – április 20.)
Az Uránusz és Szaturnusz hatását legjobban az anyagiak terén, valamint a baráti viszonyokban fogja megérezni. Máshogyan fog ön pénzhez jutni, és át fogja értékelni saját lelki világát is. Bizonyos nehézségek üthetik fel a fejüket a baráti kapcsolatokban, ez főleg a régi barátságokra vonatkozik. Viszont a Jupiter hatására új barátokra és új célokra irányul a figyelme. A kommunikációra nagyon oda kell figyelni – mindenkivel kapcsolatban –, főleg a tavasz vége és az ősz vége okozhat problémát. Figyeljen oda egészségére és munkájára is, mindenekelőtt február, június és október hozhat visszaeséseket. A partnerkapcsolatban jobban oda kellene figyelnie párjára, mert akár egészségi, akár családja miatti problémái lesznek.

Bika (április 21. – május 20.)
Mivel az Uránusz most egy új fázisba lép, s az ön jegyében van, ez sok stresszt okozhat az idén. Az Uránusz miatt ön most változtatni akar, újításokat szeretne, váratlan események érik önt, ám a Szaturnusz akadályt hoz, lassítást, korlátokat szab, minden késik. A karrierjében és a céljai elérése miatt fogja érezni legjobban ezeket az akadályokat. Több munkára és felelősségvállalásra lesz szükség. Nem szabad minden fába belevágnia a fejszét, tudni kell majd szelektálni. Ajánlatos a kinézésével, testével kapcsolatban is valamilyen változást tenni, ez is hozzájárul a stressz csökkentéséhez. A gyerekekkel kapcsolatban február, a nyár eleje és október lesz fontos, akkor figyeljen rájuk, szerezzen nekik örömet.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Február, június és október az, amikor újra át kell gondolni a döntéseket, amikor be kell fejezni azt, amit már régóta kellett volna. Júniusban azonban a napfogyatkozás miatt egészségi problémái lehetnek, hírneve csökkenhet. Májusban és év végére párkapcsolati problémák várhatóak. Időnként túl sokat fog vállalni, és a társasági élete a munkája rovására is mehet. A változások évében változzon ön is, s jutalmazza meg időnként önmagát. Sajnos vannak titkos ellenségei, akik ártani is tudnak, főleg az év közepén. Nagy változásokat és kihívásokat a kilencedik horoszkópház hoz, amely külföldet, magasabb szintű iskolákat, hitet, párja testvéreit, párja iratait és az ön unokáit jelenti, tehát e téren kell aktívnak lennie, legyőzni a nehézségeket és sikert érni el.

Rák (június 22. – július 22.)
Az ön számára új távlatokat nyit meg ez az év. A gond az, hogy sokszor kell majd a biztonsági zónájából kilépnie, ami nem igazán önhöz illő feladat. Hatalmas életfeladat tárul fel 2021-ben, olyan változások lesznek, melyek után már semmi sem lesz ugyanaz. Váratlan eseményeknek lesz kitéve, olyanoknak, melyek ellen nem sokat tehet. Főleg társadalmi téren történnek kellemetlen meglepetések, baráti téren csalódások, veszteségek. A transzformáció és bármilyen átalakítások is előtérben lesznek, s ha műtétet ajánlanak, csak akkor menjen, ha muszáj. Ha van egy kis pénze, amelyet kockáztathat, akkor tegye meg, mert óriási nyeresége is lehet, de ha nem reagál időben, akkor akár mindet elveszítheti. Tőzsde, értékpapír, kriptovaluták, szerencsejáték, de akár a biztosítás is szóba jöhet. Ám tudja: csak addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér!

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)
A bátorság az ön legerősebb fegyvere, az éves horoszkóp alapján erre jelen pillanatban sokszor szüksége is lesz. A félelem rossz tanácsadó. Legyen magabiztos, bátor, mindig ugrásra készen. Váratlan és komoly, hosszú távú változások lesznek mind a párkapcsolatban, mind a munkával kapcsolatos partnereivel. A nyáron elég jelentős küzdelme lesz önnek, június vége és július pénzveszteséget hoz, konfrontációt, a vita veszélyes és hosszan tartó harcba torkollik. Kisebb elakadások a pénzzel kapcsolatban februárban és októberben is lesznek. Örömteli eseményei a barátokkal lesznek márciusban, de a társadalmi események is kedveznek önnek. Szeptember és október az iratokkal kapcsolatban hoz kedvező változást, szerencsés üzleteket köthet, és ez az időszak a rokonságot hozza előtérbe – ez a testvéri kapcsolatok és a jószomszédi kapcsolatok időszaka.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)
Próbáljon nem elveszni a részletekben! A negatív események pedig blokád helyett hajtóerőként elevenedjenek meg önben, és sose felejtse el az elmúlt időszak bajait, mert csak így lesz képes túllépni önmagán és a nehézségeken. Használja ki az év elején adódó lehetőségeket, főleg a gyerekek és a hobbi az, ami feltölti önt. Váratlan események lesznek külfölddel kapcsolatban, amelyek kihatnak a mindennapi munkájára, szokásaira. Valószínűleg különös munkája, munkaideje vagy kollégái lesznek, esetleg teljesen felborul a megszokott életvitele, rutinja. Ez kihat egészségére is, tehát fordítson rá figyelmet, főleg a nyári időszakban.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)
Minden meg akar majd újulni ön körül. Itt az idő a nagy lépésekre, itt az ideje a nagy tetteknek, hiszen tervei mindig is voltak a jövőre nézve! Vegye a kezébe a gyeplőt! Ez az év végre meghozza a nagy változásokat az ingatlanokkal kapcsolatban. Felújításokra számíthat, ingatlanok megszerzésére. Családi események is lesznek, s végre lesz szórakozásra is több szabad ideje. A gyerekek boldogságot hoznak. Bizonyos örökségeket kell rendezni. Ideje, hogy figyelmet szenteljen az egészségének. Segíteni legtöbbet a gyógyitalok és a lelki gyógyászat tud most, vigyázzon, hogy ne vigye túlzásba a gyógyszerek fogyasztását! A teljes gyógyulás lassú lesz, a nyár és az év vége hoz jelentősebb javulást.

Skorpió (október 24. – november 22.)
Sokszor lesz szüksége gyors döntésekre, főleg a pénz és az igazság között kell dönteni. Mindenekelőtt január, május és december lesz stresszes. Nehezen tudja ön a középutat választani, a végletekig megy, ami nem sok jóval kecsegtet. Ügyeljen arra, hogy a családtagok vitáját ne mérgesítse el még jobban, nem jó, ha valakinek az oldalára áll, valahogyan bújjon ki az egészből. Fogadja el, hogy partnere különös, másmilyen, legyen vele a kapcsolata inkább baráti és különleges, legyen benne több függetlenség, mert csak így menthetik meg a kapcsolatot. Ügyeljen arra, hogy szórakozása ne hozza függő helyzetbe. Igyekezzen az otthonát szépíteni, és valamilyen téren új alapokat tegyen le.

Nyilas (november 23. – december 21.)
Tudásvágya nagymértékben felerősödik. Mindenképpen kezdenie kell valamit egy ilyen erős évvel, lépnie kell valamilyen irányba. A tanulás és az új irányok határozzák majd meg az egész év kimenetelét. Most hosszú távon gondolkodjon! Ne kapkodja el a dolgokat januárban, habár a csillagállások türelmetlenné teszik. Foglalkozzon környezetével, testvérével vagy rokonával, esetleg valamelyik szomszéddal. Ők is jót tesznek önnel, velük vagy általuk lesz most ön boldogabb. Utazzon minél többet, rövidebb távokon. Olvasson, kössön szerződéseket, rendezze iratait. Pénzügyeit most indítsa be az év elején. Ügyeljen vérkeringésére, lábszárára és pajzsmirigyére.

Bak (december 22. – január 20.)
Legyen magabiztosabb munkájában, hiszen ön is tudja, hogy értékes. Ám a munka mellett ideje az érzelmekre is végre odafigyelni. Legyen mostantól igazi, megértő társ, akinek mindig van energiája és türelme partnerére. A gyerekek és szerettei kizökkenthetik nyugalmi állapotából, de legyen ura nemcsak a helyzetnek, hanem saját magának is. Ugyanakkor ez a nagy kihívások, a nagy befektetések ideje is, akár pénzt fektet be, akár tehetségét fejleszti, ez hosszú távon nagyon jónak bizonyul. Lehet, hogy néha nem értenek önnel egyet, de ez ne bátortalanítsa el. Öné a győzelem, a szorgalom és kitartás. Júniusban ügyeljen egészségére, egész évben pedig legyen óvatos a kijelentésekkel. Mások kijelentéseit is homály fedi, sok lesz a titok, a félreértés, a félreírás, tévedés és megtévesztés. Ködben, esőben és éjjeli fényben kerülje az utazást.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Fel kell ismernie bizonyos sorsjeleket, mert valamilyen úton az esztendő második havában ön el fog indulni. Szüksége van barátai támogatására, a jó tanácsokra, párja támogatására. Most bizonyos dolgokat újra kell értékelni, el kell dobni azt, ami már elavult, ami csak teher, ám mégis óvatosan kell bánni az újításokkal, nehogy a fürdővízzel kidobjuk a babát is. Oda kell figyelni testére, egészségére is, de a személyiségére, tekintélyére is, ami most meg fog nőni. Otthonában csináljon újításokat, főleg az első két hónapban legyen aktív, így elkerüli a feszültséget a családtagokkal. Ügyeljen a pénzére, ajándékozzon, titkolózzon, legyenek titkos pénzforrásai és dugaszpénze is.

Halak (február 20. – március 20.)
Jelentős előrelépéseket tesz majd. Új élethelyzetet, akár új kezdetet és megújulást is hozhat ez az esztendő. Nemcsak a siker kíséri útján, hanem a szerencse is, főleg a nyáron és decemberben. Most ajánlatos minél többet olvasni, tanulni, főleg az internet lesz aktuális. Vannak olyan dolgok, amiket eltitkol, és olyanok is, amik a tudatalattijából irányítják, ezek feltárása is aktuális lesz ebben az évben. Bármit tesz most, a védelem ott van ön mellett, lesz, ki visszarántja a szakadék széléről. A barátokra az év elején találjon időt. A család és a karrierje területén május, június, november és december nem kedvez. A partnerkapcsolatban a hibákat februárban, júniusban és októberben lehet kijavítani. Ápolja lelkét, humorral és vízközelséggel, ekkor a lelki betegségek elkerülik.