2024. április 25., csütörtök
HOROSZKÓP

Januári előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, amely az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születés pontos idejéből). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.
A Mars végre elhagyja a Kos jegyét, világszerte enyhülnek az összetűzések, és belép a Bika jegyébe, ez pedig változásokat hoz a pénzügyekben, a bankok ügyvitelében. Ám a harcoknak és konfliktusoknak nincs teljesen vége, mert a hónap második felében az Uránusszal együtt a Mars rossz fényszöget vet a Jupiterre, mely pénzbeli, jogi, sporttal kapcsolatos és erkölcsi botrányokhoz vezet majd.

Kos (március 21. – április 20.)
Nemsokára lenyugodhat, vége az állandó feszültségnek. Mégis, a hónap második fele főleg a pénzzel kapcsolatban hoz még egy kis stresszt. A baráti kapcsolatok és a különféle egyesületek problémát és aggodalmat szülnek, valakivel meg is szűnik a kapcsolata. A karrierrel kapcsolatban azonban jelentős sikere lesz.
Bika (április 21. – május 20.)
Önnél egy aktív időszak kezdődik. A hónap második fele a munka terén hoz izgalmakat, mind jót, mind rosszat. Egészségi állapota jól alakul, s élvezheti mindennapjait. Bármilyen kapcsolata van külfölddel, az jól alakul, hivatalos ügyekben is sikere lesz, és barátaival is jó kapcsolatokat fog ápolni.
Ikrek (május 21. – június 21.)
Bármi, ami a biztosításokkal kapcsolatban van, az sikert hoz, sőt a kölcsönöket és az örökséggel kapcsolatos dolgokat is most kellene intézni. A hónap végén lehet egy kis megtorpanás, vagy javítás, de lényegében sikerre számíthat. A hónap második fele hozhat egy fölfedezést, vagy egy titok föltárását. Álmai nyugtalanok lesznek, barátai miatt pedig stresszes állapotban lesz.
Rák (június 22. – július 22.)
Pénzügyileg a hónap eleje kedvező, a hónap vége felé azonban legyen óvatos. Figyeljen visszatérő álmaira a hónap vége felé. Valamelyik barátja miatt aggódni fog, rossz híreket kap róla. Külföldről viszont jó hírek várnak önre. Erősitse hitét, vagy korrigálja fölfogását! A családdal kapcsolatban végre megnyugodhat, béke és megértés lesz ezen a téren.
Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)
Üzleti téren váratlan csapás éri üzlettársa miatt. A párkapcsolatban sem lesz rózsás a helyzet, hacsak a tövis szúrását nem számítjuk rózsásnak. A hónap végén gondolja át céljait, és egy titkos, meghitt beszélgetés is megtörténhet egy barátjával. Jogi problémákba ütközhet, vagy a vámmal lesz gond, a kölcsönök viszont kifizetődnek, s mások pártfogására számíthat.
Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)
Sikere lesz a pénzzel kapcsolatban, ugyanúgy a szórakozással és a gyerekekkel is. A szerelem is kedvez, tehát nem panaszkodhat. Ügyeljen azonban egészségére, ezt egészséges életmóddal és diétákkal rendezni tudja. A hónap második felében lehet egy stresszes időszak, váratlan láz vagy gyulladás, ekkor elektromos eszközei is elromolhatnak, legyen óvatos, balesetveszély is fennáll, ha kapkod.
Mérleg (szeptember 24. – október 23.)
Otthonával és családjával kapcsolatban sikerre számíthat, és ha még mindig valamit meg kell javítani, vagy mestert vár, arra is jó az időszak, ugyanúgy arra is, ha valamit venni akar. Esetleg az ingatlanok rendezése is sikerülhet most. Ami a szórakozásokat illeti, elmaradnak, emellett semmi kockázatos dolog nem ajánlatos, s legyen óvatos a gyerekekkel kapcsolatban is.
Skorpió (október 24. – november 22.)
Lelki szinten meglesz a védelme, meglesz a lelki nyugalma is, és titkai is boldoggá teszik. Megbeszélései szépen zajlanak, ha venni vagy eladni készül valamit, arra is jó az időszak, csak a pénzügyek okoznak majd gondot a hónap második felében, ha nem lesz óvatos. Szomszédaira és rokonaira támaszkodhat, de ők is önre, ha nekik lenne szükségük rá. Nyugodtan utazzon, sikerrel jár!
Nyilas (november 23. – december 21.)
Benne van ön most ebben a nagy átalakulásban, környezetével együtt. Nagyon fontos a gondolkodás, a szavak ereje, a megbeszélések. A hónap második fele váratlan stresszt hoz, ez lehet utazással, megbeszéléssel, munkával vagy egészséggel kapcsolatos, s rokonai vagy szomszédai növelik a feszültséget. A pénzzel és az otthonnal kapcsolatban minden jó lesz.
Bak (december 22. – január 20.)
Végre érzi a megkönnyebbülést, a fölszabadulást, akad ideje rokonaira, szomszédaira. Rövidebb utazásokra is szert tehet, s a beszélgetések és intellektuális fölfedezések lefoglalják. Azonban figyeljen oda pénzügyeire a hónap második felében. Konfliktusra számíthat gyermekeivel vagy szerelmével, a kockázatos ügyekben pedig túl sokat veszíthet.
Vízöntő (január 21. – február 19.)
Nem lesz ez egy könnyű időszak, hiszen most kezdődött a hosszú távú változás, s emellett a hónap második felében összetűzésbe kerül az ön bolygója a szerencse bolygóval. Túl nagy szabadságot, függetlenséget szeretne ön, s ez jelen pillanatban nem lehetséges, feszültség várható. A magány most jót hoz, a pénzzel kapcsolatban is sikere lesz.
Halak (február 20. – március 20.)
A baráti kapcsolatok most jót hoznak, bármilyen szervezet, egyesület segíteni tud. Nagyon óvatosnak kell lenni a hónap második felében a közlekedésben, emellett rossz híreket is kap, összeveszhet környezetével vagy testvérével, elveszíthet valamilyen fontos iratot. Ellenségei aktívak, s óvakodjon most a rosszakaróktól és a negatív energiáktól.