2024. április 25., csütörtök

Lezárult a Szép Vajdaság fotópályázatunk első köre

Kultúránk sokszínűsége Önöket is megihlette, hiszen különlegesebbnél különlegesebb fotók érkeztek a Szép Vajdaság címmel meghirdetett fotópályázatunk első körében, amelynek központi témáját a vajdasági magyar kultúra képezte.

Az alkotásokat értékelő zsűri – amelynek tagjai Dávid Csilla fotós, Ótos András fotós, valamint Máriás Endre főszerkesztő-helyettes voltak – döntése értelmében az első kör fődíját Fogarassy Fanny érdemelte ki, akinek nyertes fotója 2017-ben készült a bácskertesi szüreti bálon. A nyereményét Szalma Sándor papucskészítő-mester, az adai M&D shoes tulajdonosa biztosítja, aki egy pár hímzett klumpát ajánlott fel a nyertes számára.

A nyertes fotó egy héten keresztül a Magyar Szó Facebook-oldalának borítóképe lesz.

A zsűri egy különdíjat is odaítélt, amelyet Erdélyi Olívia kap majd meg a Királyhalmon készült fotójáért. Nyereménye a Magyar Szó ajándékcsomagja. A bírálóbizottság külön dicséretben részesítette Dzsakula Erzsébet, Kissák Éva, Medgyesi Hajbel Anikó és Szórád Henrietta képeit, és a fotók készítőit Magyar Szó könyvnaptárral jutalmazza, illetve minden jelentkezőnek köszönetet mondott a beküldött alkotásokért. A zsűri arra biztatja olvasóinkat, hogy fotópályázatunk következő köreiben is osszák meg velünk a képekben megfogalmazott gondolataikat.

Köszönjük, hogy megtiszteltek bennünket a képeikkel, amelyek kivétel nélkül azt bizonyítják, hogy Vajdaság valóban csodaszép, és temérdek olyan értékkel rendelkezik, amelyek fontos részét képezik mindennapjainknak! Ne feledjék, rövidesen újabb témákban is várjuk a fotóikat! Fedezzük fel együtt újra Vajdaság csodáit!

(Kérjük a nyerteseket, hogy a szepvajdasag@magyarszo.rs e-mail-címre küldjék meg adataikat, hogy kézbesíteni tudjuk az ajándékokat.)