2024. március 29., péntek
VEDD EL A SZÁMLÁT, ÉS NYERJ!

Vajdasági nyertese is van a nyereményjátéknak

Folytatódott a tavaly ősszel indított Vedd el a számlát, és nyerj! számlás nyereményjáték. A második fordulóban összesen 6 belgrádi lakást és 30 Fiat 500L gépkocsit sorsolnak ki.

A második forduló első sorsolását ma tartották, az érdeklődők ezúttal is a Szerbiai RTV egyes csatornáján kísérhették figyelemmel. Az első húzás alkalmával 1 fővárosi lakás és 5 autó talált gazdára. A borítékokat ezúttal Davor Štefanek birkózó húzta ki.

Az autók szerencsés nyertesei: Duška Grahovac (Bácspalánka), Branka Lazarević (Kladovo), Gordana Kesić (Kragujevac), Marijana Stoiljković Petrušević (Vranje) és Đurđina Vasić (Svrljig).

A lakást a kragujevaci Svetlana Janković nyerte. 

A játékban minden felnőtt korú szerbiai állampolgár részt vehet, aki szeptember 1-jétől nem régebbi, 10 darab 100 dinárnál nagyobb értékű számlát. A számlákat és/vagy szlipeket külön borítékba kell helyezni, amelynek a hátoldalán fel kell tüntetni a feladó nevét, címét (ahogy a személyi igazolványában szerepel), valamint a telefonszámát. A borítékon elég feltüntetni a játék nevét: Uzmi račun i pobedi 2020!