2024. március 28., csütörtök

Jubileumi jótékonykodás

A Közraktár Kft. több, mint egymillió dinár értékű adománya a Kolevka Gyermekotthonnak

A szabadkai Közraktár Kft. (DOO Javna skladišta) idén ünnepli fennállásának hatvanadik évfordulóját. Ebből az alkalomból a vállalat csütörtökön a szerkesztőségünkbe közleményt juttatott el, amely Željko Bešlić igazgató nyilatkozatát tartalmazza.

– Immár hatvan éve vagyunk a biztonság és a hatékonyság szinonimái. Bár a jubileumot megváltozott körülmények között várjuk, terveink mégis ambiciózusok. Az új évet jótékonykodással kezdtük. 1 millió 115 ezer dinár értékben tisztálkodási szereket, élelmiszereket adományoztunk a Kolevka Gyermekotthon részére. Ily módon mutattuk meg, hogy elkötelezett partnerei vagyunk annak a közösségnek, amelyben üzleti tevékenységet folytatunk, valamint készségünket az iránt, hogy a szabadkai polgárokkal együtt munkálkodjunk a jobb élet- és gazdasági feltételek megteremtése érdekében – jelentette ki az igazgató.

A Közraktár Kft. szállítási, raktározási és egyéb logisztikai szolgáltatásokat nyújt Szabadkán és tágabb környékén. Emellett egy olyan helyiséggel is rendelkezik, amelyben vámterminál működik. A vállalat 2008 óta a Nelt Grupe csoport tagja, amely négyezer embert foglalkoztat, Délkelet-Európa és Afrika tizenegy piacán folytat üzleti tevékenységet.