2024. március 28., csütörtök

Óbecsén leégett egy családi ház

A Miladinović családnak gyors segítségre van szüksége

Óbecsén kedden reggel tűz keletkezett egy családi házban, az objektum lakhatatlanná vált, de szerencsére senki sem sérült meg. A tűz először a ház tetőszerkezetén lobbant fel, majd átterjedt az objektum többi részére is. Az első információ szerint a kémény körül keletkezhetett a tűz.

A tüzet a szomszédok vették észre és azonnal kihívták a tűzoltókat, akik gyorsan a helyszínre érkeztek, és eloltották a tüzet. A ház fürdőszobájában és a folyosóján keletkezett a legnagyobb kár.

Predrag Miladinović egyedül neveli fogyatékos lányát, szociális segélyből élnek, leginkább építőanyagra, élelmiszerre, ruházatra és tisztálkodási szerekre van szükségük – olvasható a mojbecej.rs honlapon.

– Arra szeretnénk kérni a polgárokat, hogy aki megteheti, segítsen a pórul járt családon, főleg férfi ruházatra (42-43 szám), kerámialapokra és építőanyagra van szükség. A család elérhető az Ady Endre 85. címen, vagy a következő telefonszámon: 063/162-13-67. Ezenkívül arra kérjük a polgárokat, hogy akik megtehetik, pénzadománnyal is segítsenek a Miladinović családnak – mondta Szabó Amália a Humani ljudi Bečeja kezdeményezés képviselője. Hozzátette: eddig is sokat segítettek a családnak, gyűjtéseket szerveztek, mert a szociális segélyből nehezen élnek meg.