2024. április 25., csütörtök

Felújítják a zentai Csarnokot

A zentaiak közkedvelt bevásárlóhelyét, a piaccal szemben található Csarnok szupermarketet felújítják, így január 16-án, szombaton reggel már az emeleti rész le lesz zárva, majd 14 órától a földszint is. A felújításnak köszönhetően teljesen új, modernebb belső kinézet, kellemesebb környezet fogadja majd a vásárlókat. Addig is a polgárok türelmét és megértését kérik.

A felújítás idején hétfőtől vasárnapig 21 óráig tartanak nyitva a következő zentai SP-üzletek: SP Egység (Március 8. utca 2.), SP Pesak (Dr. Zoran Đinđić sétány 23.), SP Slavija (Tóparti utca 94.), SP Tisa (Karađorđe utca 4.), SP Tér (Népfront tér sz. n.), SP Plus (Kossuth Lajos sz. n.).

A Senta-Promet vezetőségétől kapott információk szerint a Csarnok felújításán kívül egy újabb befektetést is végrehajtanak, mégpedig hűtőházat építenek gyümölcsök és zöldségek átvételére és szállítására, valamint friss hús feldolgozására, annak érdekében, hogy minél frissebb és jobb minőségű élelmiszert kínáljanak a vásárlóknak. A befektetés értéke körülbelül 700 000 euró.

A Senta-Promet 59 kiskereskedelmi üzletet számlál és működtet, több mint 600 alkalmazottat foglalkoztat, és több ezer vásárló elégedettségéről gondoskodik Zenta, Ada, Óbecse, Magyarkanizsa, Törökkanizsa, Csóka és Nagykikinda községben. További tervek közt szerepel a kiskereskedelmi hálózat bővítése más észak-vajdasági városok területén