2024. március 28., csütörtök

Dubravka Négre búcsúlátogatáson Újvidéken

Miloš Vučević polgármester a városházán fogadta Dubravka Négret, az Európai Beruházási Bank (EBB) nyugat-balkáni Regionális Irodájának az igazgatóját, akinek lejárt megbízatása.

Dubravka Négre és Miloš Vučević a találkozón megbeszélést folytatott a sikeres együttműködésről. Mindkét fél egyetértett abban, hogy az Európai Beruházási Bank és Szerbia kiváló kooperációt valósított meg az elmúlt időszakban, és hogy ez a gyümölcsöző együttműködés az önkormányzatok fejlesztésére összpontosult.

Újvidék polgármestere hangsúlyozta, hogy Dubravka Négre személyes hozzájárulásának és kiváló vezetői képességeinek köszönhetően javult a tartományi székváros lakóinak az életminősége az elmúlt években. Vučević köszönetet mondott az EBB igazgatójának a jelentős támogatásért és a közös projektek megvalósításáért, valamint kifejezte háláját azért, mert Négre sok segítséget nyújtott a tervben lévő projektek finanszírozási módjaival kapcsolatban is.

Dubravka Négre elmondta, rendkívül fontos az, hogy az Európai Beruházási Bank és Szerbia nagyon sok közös projektet dolgozott ki, ennek köszönhetően az EBB megbízható partnernek bizonyult a stratégiailag fontos tervek megvalósításában. Az Európai Beruházási Bank igazgatója köszönetet mondott az újvidéki önkormányzatnak az eddigi korrekt együttműködésért. Újvidék polgármestere és az EBB nyugat-balkáni Regionális Irodájának az igazgatója kifejezték reményüket arra vonatkozóan, hogy a jövőben is kiválóan fog alakulni az Európai Beruházási Bank és az újvidéki önkormányzat együttműködése.