2024. március 29., péntek
VEDD EL A SZÁMLÁT, ÉS NYERJ!

Január 23-án indul a második kör!

A hamarosan kezdődő, Vedd el a számlát, és nyerj 2020! nyereményjáték második forulójában is hat belgrádi lakás, valamint 30 Fiat 500 L típusú gépkocsi talál majd gazdára. Az első húzást január 23-án tartják.

A második fordulóban is hat alkalommal szerveznek sorsolást, a szokásos időpontban, szombaton 17:55 perckor, amelyet a Szerbiai Rádió és Televízió élő közvetítésben sugároz.

2021. január 23-ától február 27-éig minden egyes sorsoláson 5 db Fiat 500 L típusú gépkocsi és egy belgrádi lakás talál gazdára. Az első öt adásban a legszerencsésebbek a Zemunska kapija településen válhatnak ingatlan tulajdonossá, február 27-én pedig a Belgrád víziváros komplexum egyik lakása lesz valakinek az új otthona.

A játékban minden felnőtt korú szerbiai állampolgár részt vehet, aki szeptember 1-jétől nem régebbi, 10 darab 100 dinárnál nagyobb értékű számlát, illetve hitelkártyás vásárláskor kapott külön számlát (szlipet) összegyűjt, majd postai úton eljuttat a megadott címre. A számlákat és/vagy szlipeket külön borítékba kell helyezni, amelynek a hátoldalán fel kell tüntetni a feladó nevét, címét (ahogy a személyi igazolványában szerepel), valamint a telefonszámát. A borítékon elég feltüntetni a játék nevét: Uzmi račun i pobedi 2020!

A borítékok küldése ingyenes, folyamatosan keverik őket, így még azok a küldemények is játékban maradnak, amelyeket még az első kör idején postáztak.

A nyereményjátékkal kapcsolatos minden szükséges információ megtalálható a www.uzmiracun.rs weboldalon, valamint elérhető a kontakt@uzmiracun.rs e-mail-címen.