2024. március 29., péntek

Megkezdődött a kabinok bérbeadása a Strandon

A fürdőhely ügyfélszolgálatánál tegnap kezdődött a kabinok bérbeadási szerződéseinek a meghosszabbítása.

A kabinok bérbeadását január 11-étől február 26-áig lehet intézni a Strand bejáratánál működő ügyfélszolgálatnál. A tolóablak-szolgálat munkanapokon 10 és 18 óra között működik. Az érdeklődőknek a bérszerződés meghosszabbításakor fel kell mutatniuk az eddig érvényben lévő szerződésüket, valamint a személyi igazolványukat. A Városi Kertészet Közvállalatban elmondták, hogy a kabinok egy évre szóló bérbeadási ára nem változott a tavalyihoz képest. A kis kabinok egyéves használatáért 15.000 dinárt kell fizetni, a nagyobb kabinokért pedig 20.000 dinárt.

A közvállalat a fürdési idény befejeztével felújította az illemhelyeket, az objektumokban külön helyiséget alakítottak ki a Városi Kertészetnek, itt tárolhatják azokat a gépeket és eszközöket, amelyeket a Strand karbantartására használnak.

Az újvidéki Strandot főként nyáron látogatják, de sokan nem tudják, hogy ősszel és télen is érdemes ide kiruccanni, mivel számos szabadtéri fitneszpark áll a rendelkezésre, a gyerekeket pedig több új játszótér is várja.

A koronavírus-járvány miatt beszűkült a szórakozási lehetőség a városban, de a Strand ebben az áldatlan időben is kiváló kikapcsolódást nyújt fiataloknak és időseknek egyaránt. A közismert fürdőhely kapui egész télen nyitva állnak, sokan eljárnak ide sétálni gyermekeikkel. Nem csupán a játszóterek jelentenek jó mókát a kicsiknek, hiszen amikor alacsony a Duna vízállása, festői homokszigetek alakulnak ki a folyó partján, ahol kagylót lehet gyűjteni, és ilyenkor a nagyobb jachtok is szárazon maradnak, azokat is érdekes közelről megvizsgálni.

A gyermekeken kívül sok nyugdíjas is felkeresi télen a fürdőhelyet, itt találkozhatnak ismerőseikkel is, és ha kisüt a nap, a parton felejtett nyugágyakban sütkérezni is lehet.

Tegnaptól lehet meghosszabbítani a kabinok bérszerződését a Strandon. A fürdőhely az év minden napján látogatható

Tegnaptól lehet meghosszabbítani a kabinok bérszerződését a Strandon. A fürdőhely az év minden napján látogatható