2024. április 19., péntek

Kormányhoz ülhetnek az autók nyertesei

Átadták a nyereményautók kulcsait

A Vedd el a számlát, és nyerj! nyereményjáték első négy húzásának nyertesei ma átvehették a Fiat 500L típusú személygépkocsi kulcsait Kragujevacon.

A 20 személygépkocsi kulcsát Darija Kisić Tepavčević munkaügyi miniszter adta át. Ez alkalomból elmondta, hogy nagy jelentőséggel bír, ha valaki elveszi a számlát, mert lehetővé teszi az állam számára, hogy határozott lépéseket tegyen a szürkegazdaság elleni küzdelemben. Hozzátette, hogy az adóbevételek növekedése mindannyiunk javát szolgálja, óvodákat, iskolákat, szociális védelmi intézményeket létesíthet az állam.

Olga Šćepanović, az egyik autó nyertese elmondta, amint megtudta, hogy nyereményjáték indul, eldöntötte, hogy részt vesz rajta. Hozzátette, nem számított arra, hogy sikerül nyernie. A bácstóvárosi Nada Živkov az idén három borítékot küldött a játékra, elégedettségének adott hangot, hogy pont az övét húzták ki. A 21 éves Matija Rašković elmondta, hogy édesanyjának segített összegyűjteni és elküldeni a számlákat, az első kört a nyereményautóval pedig édesapja teszi meg.

A Vedd el a számlát, és nyerj! állami nyereményjáték első fordulójának ötödik, utolsó húzását szombaton, december 26-án tartják, amit, akárcsak a korábbi sorsolásokat, egyenes adásban közvetítenek a Szerbiai RTV első csatornáján.