2024. április 24., szerda
VEDD EL A SZÁMLÁT, ÉS NYERJ!

Szombaton sorsolják ki az első forduló főnyereményét

December 26-án 17.55-kor lesz a Vedd el a számlát, és nyerj! állami nyereményjáték első fordulójának ötödik, utolsó húzása, amit, akárcsak a korábbi sorsolásokat, egyenes adásban közvetítenek az RTS első csatornáján.

A kormány közölte, hogy ezúttal 10 Fiat500L típusú gépkocsit, 1 háromszobás zimonyi lakást és egy belgrádi vízivárosi lakást sorsolnak ki, utóbbi a forduló főnyereményének számít. Esélyesek mindazok a polgárok, akik a pénztárgépes nyugták és a kártyás fizetést igazoló szelvények beküldésével csatlakoztak az árnyékgazdaság megfékezését célzó kormányprojektumhoz. Pillanatnyilag majdnem hatmillió boríték van játékban, ami azt jelenti, hogy 60 millió számla és szelvény érkezett be, a legtöbb Vranjéból, Savski Venac (Belgrád) és Blace községből.

A szombati húzáson nyertesek lehetnek mindazok a borítékok, melyeket legkésőbb pénteken, a sorsolás előtti utolsó munkanapon postára adnak. A jövő év elején kezdődik a második forduló, abban is részt vesz az összes eddig beküldött boríték.