2024. március 29., péntek

Kopaonikon megnyílik az első ötcsillagos szálloda

A Los Angeles-i székhelyű Viceroy Hotels&Resorts szállodalánc illetékesei bejelentették, hogy Kopaonikon nyitják meg az első szállodájukat Európában. Az ötcsillagos Viceroy Kopaonik Szállodát jövőre tervezik átadni, a téli szezon vége felé.

– Az amerikai Snowmass Szálloda után Kopaonik a Viceroy Hotels&Resorts vállalat második hegyvidéki célállomása, és elmondhatjuk, hogy ez az első nemzetközi hegyvidéki üdülőhely. Türelmetlenül várjuk, hogy a leendő vendégeket megismertessük a régió gazdag történelmével, és lehetővé tegyük számukra, hogy megtapasztalják ennek a nemzeti parknak a korlátlan szépségét – mondta Goran Kovačević, a Viceroy Kopaonik Szálloda igazgatója.

A vállalat több mint 150 tagból álló csapata azon lesz, hogy ez az üdülőhely tükrözze a márka értékeit, és arra ösztönözze a vendégeket, hogy új élményeket éljenek át.

A Viceroy Kopaonik Szállodának 119 tágas szobája van, és a legtöbbjük remek kilátást nyújt a hegyre. A vendégeket hazai és nemzetközi gasztronómiai specialitások is várják. A szállodában ezenkívül gyógyfürdő is a vendégek szolgálatában áll majd.

A Viceroy Hotel&Resorts eddig olyan népszerű helyeken nyitott szállodákat mint: Los Cabos, Santa Monica, Chicago, Beverly Hills, Riviera Maya, Snowmass, San Fancisco, Saint Lucia és Washington.

A közismert szállodalánc, a Viceroy Kopaonik Szálloda megnyitása mellett a jövő év elején a portugál Algarve, majd 2022-ben a panamai Bocas del Toro városokban is tervez szállodát nyitni. Ez mindenképpen hozzájárul ahhoz, hogy növelje a hírnevét.