2024. április 19., péntek

FRISSÍTETT – Robbanás történt a nagybecskereki vízgyárban

Egy személy súlyos, egy pedig könnyebb sérüléseket szenvedett abban a robbanásban, amely ma hajnali öt órakor történt a nagybecskereki vízgyárban. Mindkét sérült, az ötvenéves A.V. és a 42 éves J.M. a vízgyár dolgozója, akiket a becskereki kórház sürgősségi osztályára szállították. Egyikőjük sincs életveszélyben.

A kora reggeli órákban emiatt egy időre víz nélkül maradt a város. A Városi Vízművek átvették a város vízellátását és 10 óra körül helyreállt a vízszolgáltatás. A víz most közvetlenül a kutakból kerül a vezetékbe, ezért arra figyelmeztették a fogyasztókat, hogy a vezetékes víz továbbra sem iható.

A rendőrség és a tűzoltóság illetékesei megkezdték a helyszínelést, ami jelentkezésünk pillanatában is még tartott. Így egyelőre csak találgatni lehet, hogy mi okozhatta a robbanást. A délelőtti órákban vízgyár előtt az újságírók hada várakozott, abban a reményben, hogy hivatalos információt kapnak az esetről, de csak annyit közöltek velük, hogy a vízgyár illetékesei a mai nap folyamán nem nyilatkoznak.