2024. április 18., csütörtök

FRISSÍTETT: Nyereményözön Vajdaságnak

Szombaton lezajlott a számlalutri legújabb sorsolása

Rekordszámú, 4.666.326 boríték futott be a Vedd el a számlát, és nyerj! állami játék harmadik sorsolására, melyen – ellentétben az előző két körrel – immár szép számban akadtak vajdasági nyertesek is. Mint ismeretes, a játék célja, hogy Szerbiában felszámolják az árnyékgazdaságot, s arra buzdítsák a lakosságot, hogy minden alkalommal vegyék el a pénztárgépnél kiadott számlát a vásárlásokat követően. A sorsolás ezúttal is közönség nélkül, közjegyzők jelenlétében zajlott a járványhelyzettel összhangban.

A nyertes borítékokat Luka Raco színész húzta ki az élő közvetítés során. A főnyereményt, a fővárosi lakást a Zemunska kapija városrészben Stolić Branislav resniki lakos nyerte.

Az öt Fiat 500L gépkocsi Mirković Uroš (Pancsova), Nada Živkov (Bácstóváros–Tovariševo), Jovan Ivanišević (Nagybecskerek), Gordana Nedeljković (Hódság), Obradović Slavica (Zsablya) tulajdonába került. Egy borítékot érvénytelennek kellett nyilvánítani a sorsoláskor, mert nem volt helyesen kitöltve.

A polgárok már ismerik a játékszabályokat. A küldeményt akkor tekintik érvényesnek, ha tíz, egyenként legkevesebb 100 dináros értékű nyugtát vagy hitelkártyás vásárláskor kapott külön számlát (úgynevezett „szlipet”) tartalmaz. A számlákat szeptember 1-jétől már lehetett gyűjteni, ennél régebbieket azonban nem fogadnak el. Nagykorúak vehetnek részt a nyereményjátékban. A borítékra csupán annyit kell címezésként felírni: Uzmi račun i pobedi 2020. Saját nevünket, címünket és telefonszámunkat kell küldőként feltüntetni.

Ahogyan azt említettük, ez volt a harmadik sorsolás, összesen öt alkalommal osztanak ki ajándékokat, az idén utoljára december 26-án.

Már tervben van egyébként a lutri folytatása is: a jövő év első felében újabb sorsolásokat szerveznek. A tervek szerint azok a borítékok is részt vesznek majd ezeken a sorsolásokon, amelyeket az idén küldtek  be a játékos kedvű vásárlók.