2024. március 29., péntek

Ezúttal Vajdaságba nem került nyeremény

Bizonyára ma is sokan kísérték figyelemmel a Vedd el a számlát, és nyerj! nyereményjáték második húzását, melyet ezúttal is élőben közvetített a Szerbiai Rádió és Televízió.

Volt miért izgulni a képernyők előtt ülőknek, hiszen a tét ezúttal is öt Fiat 500L típusú személygépkocsi és egy belgrádi lakás volt. A stúdió medencéje azokkal a borítékokkal telt meg, melyeket október 15-étől postáztak a játékos kedvű polgárok, a szerb kormány tegnap kiadott közleménye szerint több mint 3 millió 750 ezer küldemény gyűlt össze.

Ezek közül húzta ki Milica Mandić tekvandós olimpiai bajnok a nyerteseket.

A nyereményjáték második körében Fiat500L gépkocsit nyert: Dr. Kukolj Igor (Belgrád), Janković Verica (Loznica), Jovica Jovanović (Leskovac), Olga Šćepanović (Belgrád) , Javorka Popović (Vranje).

A mai húzás főnyereményét, egy belgrádi lakást Ljiljana Nikolić (Ub), nyerte meg.

A Műsor vendége volt Tatjana Matić idegenforgalmi, kereskedelmi és telekommunikációs miniszter is, aki felhívta a figyelmet az árnyékgazdaság elleni küzdelemre, elmondta milyen lépéseket foganatosít az állam a szürkegazdaság elleni harcban.

A műsorvezetők továbbra is arra buzdítottak mindenkit, hogy érdemes elküldeni a nyugtákat, az összes eddig beérkezett boríték, és a következő húzás időpontjáig befutó küldemények is részt vesznek a nyereményjátékban.

Hogy mennyire fontos azonban figyelembe venni a szabályokat, azt az is bizonyítja, hogy a múltkori alkalommal és most is kihúztak egy olyan borítékot, amely nem felelt meg a nyereményjátékban megszabott követelményeknek. A mai játék alkalmával negyedikként kihúzott borítékban ugyanis megvolt a 10 számla, de egyik ezek közül 100 dinárnál kevesebb összegre volt kiállítva. 

A nyereményjáték szabályairól és a borítékok feliratozásának szabályszerűségeiről már előzőleg is beszámoltunk.