2024. április 24., szerda

Vedd el a számlát, és nyerj!

Már 3 millió 750 ezer küldemény érkezett

Ma, szombaton tartják a Vedd el a számlát, és nyerj! nyereményjáték második húzását, többek között gazdára talál öt Fiat 500L típusú személygépkocsi és egy belgrádi lakás is. Hogy kinek a tulajdonába kerülnek a nyeremények, az a mai sorsoláson Milica Mandić tekvandós olimpiai bajnok szerencsés kezétől függ.

A borítékok gyűjtésére előirányzott medencében jelenleg több mint 3 millió 750 ezer küldemény van – áll a szerb kormány tegnap kiadott közleményében. Ugyanebben kiemelik, hogy az október 15-étől beérkezett borítékok mindegyike részt vesz a játék minden húzásán.

Mint már korábban is beszámoltunk róla, a küldeményt akkor tekintik érvényesnek, ha tíz, egyenként legkevesebb 100 dináros értékű nyugtát tartalmaz. A számlákat szeptember 1-jétől már gyűjteni lehetett, ennél régebbieket azonban nem fogadnak el. A közleményben kiemelik, hogy az idén a nyereményjáték a járványügyi intézkedéseknek megfelelően zajlik: bármilyen borítékot felhasználhattak a lakosok, amelyeket a Szerbiai Posta közterületeken felállított gyűjtőládáiba lehetett beledobni. A sorsolás is közönség nélkül zajlik: a játékosok ma 17 óra 55 perctől követhetik a Szerbiai RTV élő közvetítését.