2024. március 29., péntek
ÓBECSE

Nem fogad ügyfeleket a Tisza mente

Százhúsz literes világoskék zsákokat kapnak az elkövetkező napokban Óbecse község területén a Tisza mente-Óbecse Kommunális Szolgáltató Kft. családi házban élő, szemeteskukákat használó ügyfelei. Az új intézkedésre azért volt szükség, mert a járvány rohamos terjedése miatt a vállalat több munkása is megbetegedett és/vagy karanténba kényszerült, így a szolgáltató nem tudja minden esetben a szokásos időpontban elszállítani a kukákban gyűjtött szemetet.

A megbetegedések miatt felborult a szemétkihordás szokásos rendje is (Fehér Rózsa felvétele)

A megbetegedések miatt felborult a szemétkihordás szokásos rendje is (Fehér Rózsa felvétele)

A kialakult helyzetre való tekintettel december 11-éig a Tisza mente székhelyén ügyfélfogadás sincs, a polgárok telefonon vagy elektronikus úton vehetik fel a kapcsolatot a cég munkatársaival, rendkívüli esetben pedig a személyes találkozás csak előzetes időpontegyeztetés után történhet meg.

Az ügyfelek a 021/6910-777-es telefonszámon hívhatják a vállalat munkatársait, írni pedig a potisje.finansije@stcable.net e-mail-címre, a Tisza mente Facebook-oldalára, illetve mobilalkalmazására lehet. Ez utóbbi két felületen a további változásokról szóló tájékoztatásokat is elolvashatók.