2024. március 28., csütörtök
VEDD EL A SZÁMLÁT, ÉS NYERJ!

Szombaton este lesz az első húzás

Szombaton 18 órától sorsolják ki a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték keretében az első öt gépkocsit és az első belgrádi lakást. A húzást egyenes adásban közvetíti az RTS első csatornája.

Október 15-e óta 3,15 millió boríték érkezett, és ezek mind egyenrangúan játékban lesznek egészen a második kör végéig, függetlenül attól, hogy a múlt szombatra tervezett húzást egy héttel elhalasztották – közölte a szervező, a köztársasági kormány. Korábban kiadott tájékoztatója szerint az elhalasztott húzás nyereményeit december 26-án, az első kör utolsó, újévi sorsolásának keretében osztják szét, ekkor 10 Fiat500L gépkocsi és két fővárosi lakás talál gazdára.

Továbbra is küldhetik a borítékokat. A Helyi Gazdaságfejlesztési Nemzeti Tömörülés (NALED) támogatásával megvalósuló, az árnyékgazdaság visszaszorítását szolgáló nyereményjátékban bárki részt vehet, aki borítékba zárva elküld Belgrádba 10 nyugtát vagy kártyás fizetést igazoló, szeptember 1-je után kiadott, legkevesebb 100 dinár értékű vásárlásról szóló bizonylatot. Ne keverjék össze, hanem külön-külön küldjék a nyugtákat és a bizonylatokat. Postaköltség nincs. A borítékra írják rá: Uzmi račun i pobedi 2020., a hátulján tüntessék fel teljes nevüket, a személyi dokumentumaikban szereplő címüket és telefonszámukat.