2024. április 19., péntek
VEDD EL A SZÁMLÁT ÉS NYERJ!

Szombaton, november 28-án lesz a húzás

A Vedd el a számlát és nyerj 2020! nyereményjáték első húzását szombaton, november 28-án ejtik meg, melyet a Szerbiai RTV 1. csatornáján 17.55 órától követhetünk. Október 15-e óta a mai napig a polgárok 2.800.000 borítékot küldtek be, ami rekordszámú, 28 millió nyugtát jelent. A borítékok száma péntekig csak növekedhet, valamennyi egyenrangúan részt vesz a szombati húzáson. Mint ismeretes, a korábbi bejelentések szerint november 21-én kellett volna megejteni az első húzást, ám a múlt hétvégi háromnapos gyász miatt az eseményt egy héttel elhalasztották.

Az első húzás nyereményeit december 26-án adják át az újévi sorsolás alkalmával, amikor a szerencsés beküldők közül 10-en  Fiat-500L típusú autót vehetnek át, de átadják két fővárosi lakás kulcsát is.

Siniša Mali pénzügyminiszter elmondta, hogy ez a nyereményjáték is az árnyékgazdaság felszámolására indított kampány része. ,,Aki részt vesz, már győztes is, hiszen minden elvett számla azt igazolja, hogy a kereskedő vagy szolgáltató adót fizet, ami a költségvetésbe kerül, hogy óvodákat, iskolákat, utakat, kórházakat építhessünk belőle” – hangsúlyozta Mali.

A polgárok trovábbra is küldhetik a 2020. szeptember 1-je után kiadott nyugtákkal bélelt borítékokat. Ne feledjék el a boríték hátulján feltüntetni teljes nevüket, lakcímüket és telefonszámukat. Az összes beérkezett boríték részt vesz az első forduló mind a 6 húzásában, valamint a második fordulóban is, melyet a jövő év elejére terveznek. A járványhelyzetre való tekintettel a kormány ismételten arra kéri a polgárokat, hogy a borítékot az összegyűjtött számlákkal otthon címezzék meg, majd dobják be a legközelebbi postaládába, hogy ne kelljen postán várakozniuk. Egyébként pedig egészségük megőrzése érdekében, ahol csak lehet, kerüljék a készpénzzel való fizetést, használják a bankkártyát, így dupla esélyük lesz, hiszen a kártyás fizetésről szóló bizonylatokat egy külön borítékban szintén elküldhetik (ezekből is tíz kell).

Minden egyéb információ megtalálható a www.uzmiracun.rs honlapon.