2024. április 24., szerda
HOROSZKÓP

Novemberi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, amely az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születés pontos idejéből). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

Ebben a hónapban három nagy esemény is lesz a csillagok állásában. A Merkúr rögtön a hónap elején ismét normális irányba vált. Ekkorra várhatjuk, hogy a félreértések rendeződnek, a késedelmek a közlekedésben helyreállnak és az elveszett iratok és elkallódott információk előkerülnek. A Mars is irányt vált, a hónap végére pedig ismét egy holdfogyatkozás várható.

Kos (március 21. – április 20.)

A partnerkapcsolat terén egy csöppet sem fényes a helyzet, a régi sebek föltépődnek. Emellett a kommunikáció sem fog jól működni önök között, esetleg aggódni fog párja miatt. A közlekedésben legyen igen óvatos, és a kijelentéseiben is. Sikere titkos ügyekben lehet, mások pártfogását fogja élvezni, segítséget kap. Lelki élete fölerősödik.

Bika (április 21. – május 20.)

Párkapcsolata boldogságot hoz, ettől kivétel a hónap legeleje és legvége. Kívánságai teljesülésére elég szép időszak ez, baráti kapcsolatai szinte ideálisak lesznek. Ami az egészséget illeti, valamilyen régi probléma jelentkezik, ügyeljen a mozgásra és a légzésre. Külföld és a törvény jelentős, lesz benne jó is, rossz is.

Ikrek (május 21. – június 21.)

A gyerekekkel akadhat probléma, és a szerelemben sem lesz szerencséje. Kerülje a szenvedéllyel járó dolgokat és a kockázatokat. A hónap második fele javulást hoz egészségi állapotában, s a megszokott munka is boldogsággal tölti el. Kerülje a lifteket, főleg a hónap elején és végén. Most szigorúan tartsa be a törvényt, a hónap végén pedig a holdfogyatkozás hoz lelki problémákat.

Rák (június 22. – július 22.)

Még mindig a lakással, a családdal, esetleg a szülőkkel kapcsolatos nehézségekkel fog küzdeni. A hónap második fele örömöt hoz a gyerekekkel kapcsolatban, és szerelmi élete is sikeres lesz. Sajnos a hónap legvégén a holdfogyatkozás miatt az ön érzékeny lelke ismét a legbelsőbb problémákra fókuszál, és a család miatti aggodalom – ha kell, ha nem – önnél ismét elhatalmasodik.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Ez egy veszélyes időszak, főleg az utazással kapcsolatban. Ne kössön most semmiféle üzletet, vigyázzon szavaira, aláírásaira és irataira. Konfliktusa lehet testvérével, jobb nem beszélni a múltról és a felelősségről. Otthonában biztonságban fogja érezni magát, s pártfogót is talál. Mások által pénzhez juthat. Figyeljen az egészségére. A munkahelyi problémák még megmaradnak.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Itt az idő, hogy megbirkózzon a régi problémákkal, hogy újraértékelje az értékeket az ön életében, hogy fölszámolja hibáit és gyökeres változást tegyen rossz pénzügyi helyzetében is. Figyeljen a gyerekekre és a kockázatokra. Párkapcsolata nagyon jó lesz, ám ügyeljen a vérkeringésére.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Nyugtalanság, félreértések, családi problémák és alvászavarok jelentkezhetnek a hónap legelején. Az otthonában valami elromolhat, mestereket kell hívni. Bizonyos utazás is problémát okozhat. Ügyeljen irataira. Egészsége javul, ha pozitív hozzáállása lesz. A munka terén is elégedett lesz.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Nagyon stresszes lesz a hónap kezdete és legvége a párkapcsolatra nézve. Önt is érinti a Merkúr rossz fényszöge, miközben irányt vált. Kerülje a konfliktust szomszédaival és rokonaival. Vigyázzon szavaira, mert hosszú távú következményei lehetnek, ha ön most durván szól, márpedig hajlamos lesz rá. A hónap második felében pénz áll a házhoz, s javul minden.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Még mindig két nehéz bolygóval van körbezárva a Jupiter, terhet érezhet, s megtapasztalhatja az ősei bűne miatti gátlásokat, sőt, az ön karmája sem könnyít a dolgon. Főleg anyagi téren éri önt a gátlás, a hónap vége ráadásul párkapcsolati problémát is hoz. Használja ki a hónap közepén lévő titkos segítséget. Emellett minden, ami a lelki és megfoghatatlan dolgot jelenti, sikert hoz.

Bak (december 22. – január 20.)

Már a hónap elején komoly gondok lehetnek a karrier terén, melyet az egyik szülő is megnehezít. Örömét az utazásokban és a médiában találja, segítségére pedig szomszédai és testvére fog igyekezni. Főnökével nem jön ki jól, egészségi téren pedig rosszabbodik a helyzete. Főleg a krónikus betegségek törnek elő.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Előrelépés lehetséges a karrier terén, a törvénnyel pedig legyen óvatos, mert rosszak a fényszögek. A nagyon megterhelt tudatalattija rémálmok és lelkiismeret-furdalás által tisztul. Külföld most nem hoz sikert, inkább kerülje, főleg a hónap elején és végén. A pénzzel kapcsolatban sikere lesz, akár titkos helyekről jön, akár eltitkol belőle valamennyit.

Halak (február 20. – március 20.)

Ön egy igen kedvező időszakon megy keresztül, a saját világában él, s nemigen vesz tudomást a másokat nyomasztó problémákról. Egyedül egy-két barát komoly problémája fogja önt kizökkenteni az álomvilágából, valószínű, hogy valakit közülük valamilyen szinten el is veszít. Külföld és a hit, meg a nagy tudású emberek segítségét élvezi.