2024. március 29., péntek

FRISSÍTETT – A temető melletti házba csapódtak

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Törökfalunál

A törökfalui temetőnél ma reggel 8 óra körül halálos kimenetelű közlekedési baleset történt, amelyben a helyszínen elhunyt a péterrévei P. R. (1971), aki, miután elvesztette autója felette az uralmat, belerohant az út menti ház kerítésébe, majd az épület falának csapódott.

A helyszíni fotót Csincsik Zsolt készítette

A helyszíni fotót Csincsik Zsolt készítette

A közúti szerencsétlenségben megsérült az elhunyt sofőr utastársa is, a kevi K. N. (1977), aki a balesetet követően még eszméleténél volt, majd elszállították a zentai kórházba.

A szerencsétlenül járt sofőr és utastársa Dacia Sandero típusú gépkocsival tartott Törökfalu felől az Ada-Völgypart-Törökfalu útkereszteződés irányába, ahol egyelőre tisztázatlan okból lesodródtak az útról és belerohantak a szemközti házba.

A feltételezések szerint a tragikus kimenetelű balesetet a köd, a csúszós úttest és az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség okozta.

Információnk szerint az elhunyt holttestét elszállították boncolásra Újvidékre, a törvényszéki orvostudományi központba. A balesetben a gépjármű teljesen összetört, a házban is keletkezett kár.

A helyszínre a rendőrség, a mentőszolgálat és a tűzoltóság mellett kivonultak segédkezni a helyi önkéntes tűzoltók is.